-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaulių rajone be žinios dingo šešiolikmetė

Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato pareigūnai ieško dingusios 16-metės M. Policija prašė 15min skaitytojų pagalbos. Daugiau nei po metų pati mergina pranešė, kad atsirado.
Šiaulių policija užtvėrė Tilžės gatvę
Policija, Šiauliai / Alvydo Januševičiaus nuot.

Atnaujinta 2017 m. spalio 22 d.: Į redakciją kreipėsi M. vardu prisistatęs asmuo ir informavo, kad „aš seniausiai esu atsiradus.“

Pradžia. Kaip praneša policija, 2016 m. spalio 2 d., apie 19 val., nepilnametė išėjo iš namų Šiaulių rajone, Toločių kaime, ir iki šiol negrįžo.

M. yra apie 170 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, ilgesnių garbanotų tamsiai kaštoninių plaukų, kurie yra surišti į kuodą. Išeidama iš namų, ji vilkėjo juodą rudeninę striukę, mūvėjo pilkos spalvos sportines kelnes, avėjo rožinius sportinius batelius.

Asmenis, ką nors žinančius apie šią merginą ir galinčius suteikti informacijos apie jos buvimo vietą, policija prašo paskambinti telefonais (8 41) 397 588 arba parašyti elektroniniu paštu inesa.gavrilova@policija.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius