Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaulių rajone girtas vairuotojas apkaltintas automobilio vagyste

Penktadienį vakare Radviliškio ir Pakruojo rajonuose vyko girtų vairuotojų medžioklė, per kurią įkliuvo du neblaivūs pažeidėjai, o vienas jų dar susilaukė kaltinimų dėl vagystės, praneša Šiaulių apskrities policija.
Reido akimirkos
Reido akimirkos / Šiaulių apskrities VPK nuotr.

Apie 19.30 Radviliškio rajone Daugėlaičiuose buvo sustabdytas automobilis „Volkswagen Golf“. Alkoholio matuokliu 28-erių vairuotojui nustatytas 2,24 promilės girtumas. Kadangi tai vidutinis girtumas, vyras nuvežtas į Radviliškio ligoninę, kur jam atliktas kraujo tyrimas. Įkliuvęs vairuotojas teigė važiavęs dar nusipirkti alkoholio. Iki parduotuvės jam esą reikėjo įveikti apie 3 kilometrus.

Kitas neblaivus vairuotojas sustabdytas Šiaulių rajone, Kairiuose. Į painią įstoriją, kuri gali gerokai atsirūgti, vairuotojas įsivėlė pats. Jaunas vyras iš pradžių policijai pranešė apie tai, kad Šiaulių rajone asmuo neturėdamas tam teisės vairuoja automobilį.

Atvykę tikrinti informacijos, pareigūnai nurodytu adresu automobilio nerado. Netrukus tas pats automobilis „Mazda“ pastebėtas Kairiuose, išvažiuojantis iš parduotuvės aikštelės. Transporto priemonę vairavo neseniai policijai skambinęs pranešėjas. Paaiškėjo, kad automobilis priklauso ne jam, jis vairuotojo pažymėjimo neturi ir yra neblaivus. Maža to, tuoj atsiradęs mašinos savininkas policijai pranešė, kad transporto priemonę iš jo ką tik pavogė.

Sulaikytam vairuotojui nustatytas 2,17 promilės girtumas. Šiaulių ligoninėje atlikus kraujo tyrimą, alkoholio koncentracija buvo dar didesnė – 2,21 promilės. Panašu, kad 24-erių vyro artimiausiu metu laukia ne tik malonūs rūpesčiai (vyras teigė, kad netrukus turėtų susilaukti naujagimio), bet ir rimti nemalonumai, į kuriuos jis įsivėlė būdamas neblaivus.

Per reidą policijos pareigūnai taip pat nustatė kitų pažeidimų: keli vairuotojai nesegėjo saugos diržų, neturėjo privalomojo draudimo, 1 asmuo vairavo nustatyta tvarka neįregistruotą transporto priemonę, 1 protokolas surašytas dviratininkui, nedėvėjusiam šviesą atspindinčios liemenės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius