-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaulių rajone sudegė mūrinis pastatas, per gaisrą niekas nenukentėjo

Praėjusią parą šalies ugniagesiai gesino 22 gaisrus ir atliko 12 kitų gelbėjimo darbų. Žmonių aukų vakarykščiuose gaisruose buvo išvengta.
009[1].jpg
Ugniagesys / ,,15 min" nuotr.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas praneša, kad antradienį pavakary Šiaulių rajono Gegužių kaime užsiliepsnojo mūrinis ūkinis pastatas. Per gaisrą sudegė medinis prieangis, apdegė medinės stogo konstrukcijos, buvo nuardyta šiferio stogo danga, išdegė pastate įrengti du kambariai ir juose buvę namų apyvokos daiktai. Gaisro priežastis aiškinama.

Antradienį Klaipėdos rajono Gerduvėnų kaime užsidegė krovininis mikroautobusas „Renault Master“. Gaisro metu išdegė mikroautobuso variklio skyriaus degios dalys ir salonas, apdegė variklio dangtis, išbyrėjo langų stiklai.

Dar vienas automobilis degė naktį iš antradienio į trečiadienį Kėdainiuose, Liaudies gatvėje. Per gaisrą išdegė automobilio „Chrysler Town Country“ variklio skyrius, apsilydė salono plastikinės detalės. Šių gaisrų aplinkybės tikslinamos.

Taip pat vakar vakare Kėdainių gelbėtojai skubėjo į Bartkūniškių kaimą, kur po autoavarijos lengvajame automobilyje  „VW Golf“ buvo prispaustas 23 metų vairuotojas. Vyras buvo išlaisvintas ir perduotas iškviestiems medikams, tačiau pakeliui į ligoninę mirė.

Tą patį vakarą Druskininkų savivaldybės Grūto kaime užsidegė  rąstinė pirtis. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, medinis pastatas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu nudegė dalis stogo, apdegė sienos, sudegė priblokuota malkinė ir viduje buvusios malkos.

Dar viena pirtis pirmadienį vakare liepsnojo Ukmergės rajono Baruvkos viensėdyje. Čia ugnis nudegino pastato stogą ir perdengimą, taip pat išdegė vidus. Abiejų šių gaisrų priežastys dar nustatinėjamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius