-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Šiauliuose be bilieto autobuse įkliuvęs girtas vyras primušė kontrolierių

Birželio 1-osios ryte Šiauliuose, 4-ojo maršruto miesto autobuse, įvykęs incidentas tarp keleivio ir kontrolieriaus, baigėsi ikiteisminiu tyrimų dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Nusikalstama veika įtariamas neblaivus vyras (0,98 prom.) atsidūrė areštinėje, o bilietus tikrinęs kontrolierius – pas medikus. Jam diagnozuotas nubrozdinimas ir kaklo suspaudimas,po medikų apžiūros jis gydosi ambulatoriškai.
Šiaulių „Busturo“ darbuotojai mitinge reikalavo keisti bendrovės vadovybę
Asociatyvi iliustracija / Alvydo Januševičiaus / 15min nuotr.

Į Bačiūnų gatve važiavusį autobusą patikrinti, ar nėra juo važiuojančių „zuikių“, su kolege įlipo kontrolierius ir paprašė pateikti bilietus. Vienas keleivių, nuo kurio trenkė alkoholiu, kontrolieriui pateikė elektroninį bilietą, tačiau, jį nuskenavus, pastebėta, kad bilietas – lengvatinis.

Kontrolierius paprašė keleivio pateikti galimybę naudotis tokiu bilietu suteikiantį dokumentą. Kai keleivis ėmė atsikalbinėti, atidžiau elektroninį bilietą apžiūrėjęs kontrolierius pastebėjo, kad jis priklauso ne vyrui, o moteriai.

Keleivio buvo pareikalauta ne jam priklausantį elektroninį bilietą atiduoti kontrolieriui. Tačiau šis, pasakęs, kad bilietas priklauso jo draugei, nesutiko su kontrolieriaus reikalavimu. Dėl to ir kilo konfliktas, pasibaigęs smurto protrūkiu.

Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato tyrėja, atliekanti ikiteisminį tyrimą, siekdama nustatyti tikslias įvykio aplinkybes, prašo atsiliepti autobusu važiavusius ir konfliktą mačiusius keleivius ir paskambinti jai telefonu (8 700) 61454 arba parašyti elektroniniu paštu rasa. preimontiene@policija.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius