-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiauliuose chuliganai vos nenužudė žinomo fotografo

Šiauliuose, o ir Lietuvoje gerai žinomas 73 metų fotografas Algirdas Musneckis ketvirtadienio vakarą buvo užpultas fotografuojantis vakarėjančius Šiaulius. Užpuolikas garbaus amžiaus šiauliečiui kelis kartus dūrė peiliu.
Operacinės
Fotografas buvo operuotas / „15 minučių“/E.Jankausko nuotr.

Smaugiamas ir badomas peiliu fotografas sugebėjo apsiginti: kelis kartus trenkė fotoaparatu, spyrė, o užpuolikui atsitraukus įbėgo į kiemą, užrakino vartus ir parėjo namo. Tik nusivilkęs drabužius vyras pamatė, kad jie kruvini, o iš žaizdų plūsta kraujas.

Medikai tikina, kad sužalotasis laiku atvežtas į ligoninę, sėkmingai operuotas ir greitai pasveiks. Ir leido būriui kolegų aplankyti pacientą.

Menininkas susirūpinusiems kolegoms ligoninėje pasakojo, kad  sutemus fotografavo vakarėjančius Šiaulius, lyg ir pastebėjo, kad grupelė jaunuolių jį stebi. Matyt, vienas jų puolė fotorgafui pasukus į tamsesnį  savo namų kiemą.  Anot nukentėjusiojo, jį puolė labai jaunas vyrukas.

Medikai sako, kad pagyvenusiam vyriškiui buvo durta gal  keturis kartus, pilvo  sužalojimai galėjo būti labai pavojingi, laimė, žmogus skubiai kreipėsi į medikus.

Žinomas fotografas ir menininkas A.Musneckis svarsto,  kad   vagis greičiausiai  sudomino fotoaparatas.

Būtų  sunku patikėti, kad žinomas  73 metų  menininkas turėjo priešų. Šiauliuose šis žmogus žinomas kaip itin malonaus būdo,  mėgstamas jaunimo, visada ir su visais noriai bendraujantis.

Jau kurį laiką menininkas yra pensijoje.

Vieną paskutinių A.Musneckio parodų, surengtų vasarą Šiauliuose, sudaro nuotaikingos  nuotraukos iš sendaikčių turguje pirktų senų fotoaparatų juostelių.

Kituose Lietuvos miestuose šiomis dienomis galima pamatyti A.Musneckio fotografijos parodą, kurioje atskleidžiami senstančio žmogus ir vakarėjančios gamtos panašumai.

A.Musneckio darbai „Senosios Šiaulių kapinės“ eksponuoti  JAV Čikagos parodų salėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius