Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šiauliuose girtas vyras smaginosi šaudydamas iš pneumatinio šautuvo į praeivius

Girtas Šiaulietis iš savo buto balkono šaudė į žmones pneumatiniu šautuvu. Vienai moteriai sužalojo koją. Situacija galėjo baigtis ir blogiau – pas šaulį rasti ir svaidomieji peiliai.
Prorusiškas teroristas Ukrainoje
Šaulys. Asociatyvi nuotr, / „Scanpix“/„Anadolu Ajansi“ nuotr.

Liepos 18 dieną, apie 20 val. Šiaulių mieste, daugiabučio namo kieme, šūviais iš pneumatinio ginklo sužalota 36-erių metų moteris. Nedorėliai sužeidė kairės kojos pėdą. Taip pat sugadino pėdkelnes.  

Vienos aukos teroristus žaidžiantiems minkštapročiams nepakako. Jie apšaudė 25-erių metų vyrą, kuriam sužeidė kairės kojos blauzdą. Nukentėjusieji dėl sužeidimų į gydymo įstaigas nesikreipė.

Pareigūnai sulaikė ir į Šiaulių AVPK areštinę uždarė girtą (1,20 prom.), nusikalstamos veikos padarymu įtariamą 25-erių vyrą.

Bute rastas ir paimtas pneumatinis šautuvas „Gamo Shadow DX“ su dėklu. Šalia rasta ir dėžutė su pneumatinio šautuvo šoviniais. Šaulys turėjo ir šaltųjų ginklų – keturis svaidomuosius peilius su dėklu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius