Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Šiauliuose girti žmonės smurtavo prieš artimuosius – į areštinę pateko du vyrai ir moteris

Šeštadienį Šiauliuose policijos pareigūnai į pagalbą nukentėjusiems nuo smurto artimoje aplinkoje skubėjo triskart. Vienu atveju pagalbos prireikė tik šeimoje buvusiam mažamečiui, jis tapo motinos ir tėvo muštynių liudininku.
Smurtas šeimoje
Asociatyvi iliustracija / 123rf.com nuotr.

Veiverių g. esančiame name apie 18:40 val. namuose neblaivi (2,68 prom.) moteris, gim. 1991m., nepilnametės, gim. 2005 m., akivaizdoje, susimušė su neblaiviu (1,83 prom.) sugyventiniu, gim. 1981m.

Abu smurtautojai dėl sukelto fizinio skausmo į gydymo įstaigas nesikreipė, apie įvykį informuotas specializuotos pagalbos centras ir Šiaulių m. savivaldybės Vaiko teisių apsaugos skyrius.

Tiek moteris, tiek vyras uždaryti į Šiaulių policijos komisariato areštinę. Mažametė mergaitė perduota tetos globai, praneša Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Aido g. esančiame bute apie 09:00 val. bute neblaivus (2,36 prom.) vyras, gim. 1973 m., sumušė neblaivią (2,43 prom.) sugyventinę, gim. 1974 m.

Nukentėjusioji dėl sukelto fizinio skausmo į gydymo įstaigas nesikreipė. Apie įvykį informuotas specializuotos pagalbos centras. Nepilnamečių vaikų šeimoje nėra. Vyras uždarytas į Šiaulių policijos komisariato areštinę.

Dainų g. esančiame bute tiksliai nenustatytu laiku sumuštas neblaivus (2,98 prom.) vyras, gim. 1979 m.

Nukentėjusysis dėl dešinės akies apatinio voko žaizdos, nosies kaulo ir dešinės akiduobės lūžių, galvos sumušimo, po medikų apžiūros Respublikinėje Šiaulių ligoninėje, gydosi ambulatoriškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius