Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiauliuose kartu „žole“ mėgavosi kariškis ir nepilnametis

Kalėdų vakarą Šiaulių pareigūnai viename miesto bendrabučių rado du folijos paketėlius, kuriuose buvo žalios spalvos augalinės kilmės medžiaga. Patalpoje sulaikyti Lietuvos Didžiojo kunigaikščio Kęstučio motorizuotojo pėstininkų bataliono jaunesnysis eilinis K.T. ir keletas jaunuolių. Vienam jų – vos 15.
Sulaikyti narkotikai
Narkotikai. Asociatyvi nuotr. / Muitinės kriminalinės tarnybos nuotr.

Šiaulių mieste, Aerouosto gatvėje esančio bendrabučio bendro naudojimo patalpose pareigūnai užtiko narkotikais besisvaiginančius jaunuolius.

Užėjus į patalpą, ant stalo buvo rasti du folijos paketėliai, kuriuose buvo žalios spalvos augalinės kilmės medžiaga, turinti specifinį marihuanos kvapą.

Po stalu buvo rasta savadarbė vandens pypkė, užpildyta tokia pat medžiaga, sumaišyta su tabaku.

Patalpoje buvo keturi asmenys, kurie , kaip įtariama, yra vartoję narkotinių medžiagų, ir rastos galimai narkotinės medžiagos. Įtariamieji sulaikyti ir uždaryti į Šiaulių AVPK areštinę.

Patalpoje sulaikyti Lietuvos Didžiojo kunigaikščio Kęstučio motorizuotojo pėstininkų bataliono jaunesnysis eilinis K.T. (g. 1997 m.), jaunuolis (g. 1998 m.) ir jaunuolis (g. 1996 m.), o sulaikytasis nepilnametis (g. 2001 m.) perduotas savo mamai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius