Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šiauliuose ketvirtadienio rytą bandyta apiplėšti inkasatorių (papildyta 14.58 val.)

Šiauliuose ketvirtadienio rytą užpultas inkasatorius. Iš jo nusikaltėlis kėsinosi pagrobti pinigus, tačiau nieko nepešęs buvo priverstas sprukti.
Temos: 1 Plėšimas

Pirminiais duomenimis, ketvirtadienį apie 8.20 val. Šiauliuose, Lyros gatvėje, saugos tarnybos „G4S Lietuva" apsaugos darbuotojui į valiutos keityklą nešantis inkasacinius maišelius, jį užpuolė nepažįstamas jaunuolis.

Užpuolikas inkasatoriui į veidą papurškė dujų ir pabandė atimti maišelius su pinigais. Tačiau inkasatorius nusikaltėliui pasipriešino ir plėšikas buvo priverstas sprukti.

Inkasaciniai maišeliai nepavogti. Pasak užpulto inkasatoriaus, nusikaltėlis nebuvo kaukėtas.

Šiaulių policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Papildyta 14.58 val.: Ketvirtadienį po pietų išplatintame „G4S Lietuva“ pranešime teigiama, kad  per užpuolimą apsaugininkas profesionaliai sureagavo į iškilusią  grėsmę - išsitraukė tarnybinį ginklą.

Nusikaltėlis pabėgo nepasiekęs tikslo.

Įmonės darbuotojas nukentėjo nesunkiai - atlikus medicininę apžiūrą, jis paleistas. Kol vyksta šio nusikaltimo tyrimas, „G4S Lietuva“ plačiau įvykio nekomentuos.

Tapote šio įvykio liudininkais? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalykite su kitais 15min.lt skaitytojais, viską siųskite adresu: 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius