Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiauliuose klevo lapu paženklinta avarija – nukentėjo keturi automobiliai

Šiauliuose Žemaitės gatvėje jaunas vairuotojas, sukdamas į pagrindinį kelią, nepraleido juo važiavusio „Opel Astra“. Nuo smūgio jaunuolio „Audi“ trenkėsi į šalikelėje stovėjusį „Opel Vectra“, o šis – stuktelėjo „Volvo“. Avarijos kaltininkas jau po poros mėnesių būtų galėjęs nuo palangės nusiimti žalio klevo lapo ženklą.
Avarija Šiaulių Žemaitės Gatvėje
Avarija Šiaulių Žemaitės Gatvėje / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Kelionė į studijas kolegijoje jaunam šiauliečiui šįryt baigėsi avarija. Jis bandė iš  šalutinės V.Vaitekūno gatvės pasukti į Žemaitės gatvę. „Tiesiog nespėjau. Gaila, iki klevo lapo galiojimo pabaigos buvo likę vos pora mėnesių“, – apgailestavo dvidešimtmetis jaunuolis.

Jaunasis vairuotojas, sukdamas į pagrindinį kelią, nepraleido juo važiavusio „Opel Astra“. Šis gana smarkiai trenkėsi į „audinės“ dešinį šoną.

Galvoje vienintelė mintis – juk per mane galėjo nukentėti žmonės.

Nuo smūgio jaunuolio „Audi“ trenkėsi į šalikelėje stovėjusį „Opel Vectra“, kuriam gana smarkiai sumaitotas priekis, kairysis sparnas ir ratas.

Šalikelėje stovėjęs „Opel“ taip pat šoktelėjo atgal ir trenkėsi į „Volvo“. Pastarasis automobilis atsipirko lengvais įbrėžimais priekiniame bamperyje.

Avariją sukėlęs vaikinas džiaugėsi, kad įvykyje nenukentėjo žmonės: „Džiaugiuosi, kad esu sveikas. Tačiau dar labiau džiaugiuosi, kad nenukentėjo kiti žmonės. Dabar tiksliai net nesuvokiu, kas nutiko, tačiau galvoje vienintelė mintis – juk per mane galėjo nukentėti žmonės.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius