Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiauliuose nestojusį bėglį su „bulka“ pagavo Kauno apskrities pareigūnai

Balandžio 17 d. apie 13.10 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių kuopos pareigūnai sulaukė pranešimo, kad Šiaulių apskr. VPK Raseinių rajono policijos komisariato pareigūnams apie 12.40 val. Raseinių r., ties Girkalnio k., nestojo patikrinimui stabdomas sidabrinės spalvos automobilis „Audi 100“.
Policija persekiojo pavojingai manevruojantį bėglį
Policija persekiojo pavojingai manevruojantį bėglį / Šiaulių AVPK nuotr

Netrukus Kauno apskr. VPK budėtojas patikslino informaciją, kad minėtas automobilis išvažiavo į automagistralę ir važiuoja Kauno kryptimi, Kauno apskr. pareigūnų link. Sprukdamas automobilis sudarė pavojingas situacijas, kėlė grėsmę eismo saugumui, todėl pareigūnai paruošė priverstinio stabdymo priemonę „ežį“.

Šiaulių AVPK nuotr/Policija persekiojo pavojingai manevruojantį bėglį
Šiaulių AVPK nuotr/Policija persekiojo pavojingai manevruojantį bėglį

Pastebėjęs priverstinio stabdymo priemonę kelyje, „Audi 100“ vairuotojas metėsi į kelkraštį ir apvažiavo ją. Įvertinę situaciją ir grėsmę kitiems eismo dalyviams, persekiojo nestojusį automobilį.

Vyriausiasis patrulis iššovė iš tarnybinio ginklo vieną kartą į viršų ir vieną kartą į ratą (peršauta padanga). Žmonės nesužaloti.

Pareigūnams patikrinus vairuotojo blaivumą, alkotesteris parodė, kad jis blaivus – 0,00 prom. Automobilį vairavęs vairuotojas (g. 1991 m.) ir kartu važiavęs keleivis (g. 1989 m.) po apklausos paleisti.

Šiaulių apskr. VPK Raseinių rajono policijos komisariato pareigūnai vairuotojui surašė administracinio teisės pažeidimo protokolą pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 130 str. 1 d. (Nepaklusimas reikalavimui sustabdyti transporto priemonę arba pasitraukimas iš eismo įvykio vietos).

VIDEO: Policija persekiojo pavojingai manevruojantį bėglį

Policijos pareigūnai ragina vairuotojus laikytis Kelių eismo taisyklių, būti drausmingiems kelyje bei linki saugaus kelio! Tik kartu rūpindamiesi savo ir kitų saugumu laimingai pasieksime kiekvienos kelionės tikslą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius