Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiauliuose pareigūnai aptiko kvaišalų sandėlį

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo biuro pareigūnai, turėdami informacijos, kad su viena nusikalstama grupe susijęs šiaulietis mieste platina narkotines bei psichotropines medžiagas, kovo 28-osios popietę surengė operaciją jam sulaikyti.
Šiauliuose pareigūnai aptiko kvaišalų sandėlį.
Šiauliuose pareigūnai aptiko kvaišalų sandėlį. / Policijos nuotr.

Pareigūnai antrankius 33 metų K. P. uždėjo viename Tilžės gatvės namo kieme, jam išėjus pro laiptinės duris. Vyras sulaikomas priešinosi, vienam pareigūnui galva smogė į veidą. Sulaikytojo rankoje buvusiame maišelyje bei kišenėse kriminalistai rado apie 170 gramų augalinės kilmės medžiagos, kuri įtariama esanti kanapės ir jų dalys.

Pasitvirtinus informacijai apie neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis, buvo atliktos kratos jo bei jam artimų žmonių namuose. Vienos mirusios giminaitės bute, kuriame šiuo metu negyvenama, pareigūnai aptiko kvaišalų sandėlį, kuriame ne tik buvo laikomos narkotinės bei psichotropinės medžiagos, bet ir dozuojamos bei ruošiamos pardavimui. Čia rasti beveik 2 kilogramai, įtariama, tų pačių smulkintų kanapių, apie 900 gramų baltos birios medžiagos, manoma, amfetamino ir per šimtą tablečių, ant kurių buvo „Ekstazi“ būdingas logotipas. Be to, pareigūnai aptiko ir dvejas svarstykles kvaišalams sverti, daug plastmasinių maišelių, į kuriuos įprastai įpakuoti jie būna pardavinėjami, ir dujinį pistoletą. Vyras buvo apsiginklavęs rimtai – dar du dujiniai pistoletai buvo rasti jo automobilyje.

Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis pradėtas ikiteisminis tyrimas, už išžaginimą ir vagystes anksčiau teistas K. P. uždarytas į areštinę.

Su neteisėtu disponavimu kvaišalais susijęs ir kitas įvykis, policijos užregistruotas Šiauliuose kovo 27-ąją. Šio įvykio pasekmė – labai skaudi. Besismagindamas psichotropinėmis medžiagomis, ligoninėje atsidūrė 33 metų šiaulietis R. K. Jis čia buvo atvežtas iš vieno Aido gatvės buto, kuriame su draugu surengė sau pramogą – „pažaisti“ su kvaišalais. Matyt, vyras nepaskaičiavo savo jėgų ir persistengė, nes jo būklė labai sunki ir dėl to jis išvežtas į Vilniaus toksikologijos centrą. Medikai kovoja dėl jo gyvybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius