Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šiauliuose prie kameromis filmuojamo mokyklos stadiono vėl sumuštas paauglys

Šiauliųpolicija praneša, kad Romuvos gimnazijos stadione nepažįstamas vaikinas, suduodamas į veidą bei galimai kiti konflikte dalyvavę vaikinai, spirdami į įvairias kūno vietas, sumušė keturiolikmetį.
Stadionas
Stadionas / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Tai jau ne pirmas smurto atvejis prie kameromis filmuojamo gimnazijos stadiono. Apie smurtą šalia šio stadiono jau rašėme. Prieš kelias savaites šiaulietis Ramūnas pasakojo, kad čia nukentėjo du jo sūnūs.

Vieną vakarą, apie 20 valandą, jo jaunėlis trylikametis sūnus namo grįžo su rimta mėlyne ir kitokiais sumušimais.

Vaikas žaidė futbolą. Kitame gale taip pat buvo žaidžiančių. Staiga atriedėjo kamuolys ir kažkas šūktelėjo: „Snargliau, paduok!“.

Berniukas nekreipė dėmesio ir toliau sau žaidė – pats ir pasiimk.

Tuomet šaukęs penkiolikmetis priėjo ir pagrasino – tau bus šakės. Netrukus susirinkę keli paaugliai sumušė vaiką.

Po poros savaičių tėvas gavo laišką, kad tyrimas nutraukiamas, nes mušeika yra tik penkiolikmetis, o bendrininkų pavardžių neišdavė.

Ramūnas teigia, kad Vaikų teisių apsaugos tarnyba apie įvykį nežinojo, bet kai išgirdo jaunojo bandito pavardę, pripažino, jog jis yra žinomas dėl daugybės elgesio pažeidimų, smurtavimo atvejų.

Vėliau šiame stadione buvo sumuštas ir vyresnis Ramūno sūnus – galimai dėl to, kad dėl jaunėlio sumušimo tėvas kreipėsi į policiją. Vaikų telefonuose tėvas rado grasinančių susidoroti žinučių.

Tėvas tvirtina, kad šiose smurto „akcijose“ dalyvauja ir vyresni chuliganai, tačiau visą kaltę prisiima 16 metų neturintys gaujos asmenys, mat jų atsakomybė už tai labai ribota.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius