Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiauliuose sulaikyti du jaunuoliai ir mergina iš gyventojų pavogę telefoną, 8 990 litų, pasą ir kavos pakelį

Rugpjūčio 8-osios pavakarę Šiaulių apskrities policijos budėtojas gavo tris vieną į kitą panašius pranešimus – grupė jaunuolių Šimšės mikrorajone, gatvėje ir įsiveržę į namus, apiplėšinėja žmones ir grobia jų daiktus.
Įtariamieji
Įtariamieji / Šiaulių VPK nuotr.
Temos: 2 Policija Šiauliai

Į pranešimus buvo greitai sureaguota ir pagal nukentėjusiųjų nurodytus požymius, įtariama, plėšimus įvykdžiusi grupė, apie 19 val. buvo sulaikyta.

Serbentų gatvėje sulaikyti – 20-metis L.S, 19-metis N.K ir 22-jų metų mergina S.S. Įtariama, kad jie rugpjūčio 8-osios pavakarę įvykdė visus tris plėšimus – apie 17.30 val. K.Kalinausko g., grasindami daiktu panašiu į pistoletą, 20-čiui šiauliečiui papurškė į veidą dujų, jį sumušė, pagrobė mobiliojo ryšio telefoną ir piniginę, kurioje buvo asmens dokumentai bei 8 990 litų. Apie 18 val., Joniškėlio g., užėję į 85-ių metų A.L., namą, taip pat grasindami šeimininkei, daiktu panašiu į pistoletą bei papurškę dujų į veidą, pagrobė 200 litų ir vyno butelį. Už pusvalandžio grupelė jau plėšikavo Dubijos g. Čia jie įsiveržę į 83-jų metų S.D. namus, pagrobė iš šeimininkės pasą ir kavos pakelį.

Sulaikymo metu L.S., nustatytas 1,82 prom., N.K. – 0,42 prom., ir  S.S. – 2,07 prom. girtumas. Pas juos rasta dalis nukentėjusiųjų žmonių daiktų. Dėl plėšimų pradėti ikiteisminiai tyrimai, įtariamieji uždaryti į areštinę. Sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės paskyrimo.  

Visi sulaikytieji gerai žinomi teisėsaugai. Mergina ne kartą teista dėl vagysčių ir plėšimų. Šiuo metu Šiaulių miesto policijos komisariate yra pradėti trys ikiteisminiai tyrimai dėl 2011 metų vasarą jos padarytų nusikaltimų. L.S. ir N.K., taip pat ne kartą teisti dėl plėšimų ir vagysčių.

Įtariama, kad ši sulaikytųjų grupė galėjo įvykdyti ir daugiau nusikaltimų Šiaulių mieste ir apskrityje, todėl policija prašo nukentėjusiuosius ar turinčius kitokios informacijos, paskambinti į Šiaulių apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą telefonais (8 41) 397 366, (8 41) 397 360 arba bendruoju pagalbos telefonu 112. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius