Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiauliuose sutriuškinta narkotikus platinusių moksleivių gauja

Ketvirtadienį Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro pareigūnai, realizuodami kauptą operatyvinę informaciją, sulaikė moksleivių, platinusius psichotropines ir narkotines medžiaga, grupę.
Pas moksleivius Šiauliuose rasti daiktai
Pas moksleivius Šiauliuose rasti daiktai / Šiaulių policijos nuotr.
Temos: 1 Narkotikai

Kaip informuoja Šiaulių policija, grupės nariai buvo pasiskirstę funkcijomis: vieni kvaišalus tiekė, kiti sandėliavo ir pakavo, dar kiti platino.

Popietę Žemaitės g. ir Vilniaus g. sankirtoje buvo sulaikyti du broliai. Aštuoniolikmečio Ž.Č. drabužiuose pareigūnai rado keturis paketėlius, kuriuose buvo, įtariama, amfetamino dozės, ir vieną paketėlį, kuriame, manoma, yra smulkintos kanapės. Jaunuoliai, vengdami sulaikymo, spruko nuo pareigūnų, o sugauti nenorėjo būti apžiūrimi ir priešinosi jiems.

Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas ir sulaikytųjų jaunuolių bei kitų keturių šios kvaišalų platintojų grupės šiauliečių namuose atliktos kratos.

Žemaitės g. esančiuose brolių namuose pareigūnai rado dar keturis paketėlius „žolės“. Jo bendrininkas aštuoniolikmetis B.V. narkotines ir psichotropines medžiagas sandėliavo Gegužių g. esančio daugiabučio gyvenamojo namo rūsyje.

Be 23 paketėlių, įtariama, amfetamino ir 28 dozių kanapių, čia rastos ir svarstyklės kvaišalams sverti, ir plastikinių maišelių jiems pakuoti, ir pinigų, manoma, gautų iš kvaišalų platinimo „verslo“.

Pas kitus penkiolikos, septyniolikos ir devyniolikos metų jaunuolius atliktos kratos taip pat buvo rezultatyvios. Visi vaikinai, išskyrus 15-metį, buvo uždaryti į areštinę.

Jaunuoliai yra Šiaulių mokyklų moksleiviai. Vienas jų prieš porą metų baustas administracine tvarka už kvaišalų vartojimą, jauniausiojo pavardė figūravo baudžiamojoje byloje dėl moters rankinės vagystės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius