-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Šiauliuose vandalai subjaurojo „Audi“ – subraižė, pradūrė padangas ir padegė

Pirmadienio vakarą Draugystės prospekto kieme užsiliepsnojo beveik 70 tūkst. litų įvertintas „Audi A8L“ automobilis. 2007 metais pagamintam limuzinui išdegė bagažinė, išdaužtas priekinis stiklas – greičiausiai tam, kad liepsna suniokotų ir odinį saloną. Įvykio liudininkai teigia, kad limuzinas niokojamas jau ne pirmą kartą. „Tai panašu į kerštą“, – tvirtina namo bendrijos pirmininkas.
Šiauliuose supleškintas „Audi“ limuzinas
Šiauliuose supleškintas „Audi“ limuzinas / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Pirmadienio vakarą apie 18 valandą Šiaulių Draugystės prospekte esančio namo kieme ugniagesiai gesino liepsnojantį automobilį. Vėliau paaiškėjo, jog tai septynerių metų senumo limuzinų klasės „Audi A8L“ automobilis.

Ugnies židinys įsiplieskė bagažinėje. Nustatinėjama, kokia medžiaga buvo panaudota padegime. Kaitra buvo tokia stipri, kad visiškai supleškėjo automobilio galiniai sparnai.

Aštriu daiktu nubrėžtos durelės ir sparnai, o ant variklio dangčio išraižyta „gaidys“.

Automobilis buvo apipiltas degiu skysčiu – akivaizdūs apdegimai ant stogo ir variklio dangčio. Priekinis stiklas išmuštas. Apsvilusios stiklo šukės subyrėjo ant rudos odos salono.

Namo bendrijos pirmininkas ir įvykio liudininkas tvirtina, kad automobilis neabejotinai padegtas, o prieš padegimą buvo aštriu daiktu pradurtos visos automobilio padangos.

„Pirmiausia prieš kelias dienas automobilis buvo subraižytas. Aštriu daiktu nubrėžtos durelės ir sparnai, o ant variklio dangčio išraižyta „gaidys“. Nežinau, ką nusikaltėlių žargonu tai reiškia, tačiau man tai panašu į kerštą“, – tikino namo bendrijos pirmininkas.

Liudininkas džiaugėsi, kad automobilis neturėjo dujų įrangos, o kieme tuo metu nebuvo vaikų: „Galėjo nutikti didžiulė nelaimė. Tai ne tik kerštas, bet ir pavojus visiems gyventojams.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius