-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiauliuose vėl siaučia BMW vagys – šiaulietis po nakties neberado savosios 2003-iųjų „pelėdos“

Trisdešimtmetis Arūnas iš ryto pasigedo savo senesnio modelio 5-osios serijos BMW automobilio, kurį tąkart buvo palikęs kiek atokiau nuo namų. Kartu su mašina dingo ir joje buvę dokumentai, įvairūs daiktai. Trys tokie pat automobiliai Šiauliuose buvo pavogti šių metų sausio pabaigoje per vieną naktį. BMW vagys nesnaudžia.
Šiauliuose pavogtas BMW
Šiauliuose pavogtas BMW / BMW savininko albumo nuotr.

Trečiadienio naktį Šiauliuose pavogtas 2003 metų penktos klasės BMW automobilis. Greičiausiai atpažinti vogtą juodą BMW galima pagal „M-packet“ detales – sportiniai bamperiai. Bamperiuose nėra parkavimosi jutiklių. Vietoje jų – skylės. Taip pat pažeistas priekinis bamperis, išdaužtas vienas halogeninis šviestuvas.

Šios markės BMW automobiliai kartais vadinami „pelėdomis“ – penktos klasės BMW su E60 kėbulu. Savininkas už naudingą informaciją žada atsilyginti.

„Po ilgojo savaitgalio grįžau pusę pirmos nakties. Įprastoje vietoje vietos automobiliui neradau, todėl pastačiau atokiau – prie „Delfino“ baseino. Ryte skubėjau į darbą, tačiau automobilio toje vietoje neberadau, kreipiausi į policiją“, – pasakojo Arūnas.

BMW nebuvo drausta Kasko draudimu. Automobilio savininkas patyrė 7 250 eurų nuostolį. Papildomų nuostolių ir rūpesčių sukėlė salone buvę daiktai: „Kartu su mašina dingo mano krepšys su dokumentais, stovyklavimo priemonės, darbo įrankiai.“

Prieš porą mėnesių matė, kaip nakčia nepažįstamas žmogus fotografavo jo automobilį

Automobilyje buvo įmontuota gamyklinė signalizacija. Arūnas neabejoja, kad vagys tokius automobilius renkasi ne stichiškai, o kruopšiai planuoja savo veiksmus.

Prieš porą mėnesių matė, kaip nakčia nepažįstamas žmogus fotografavo jo automobilį: „Kai pradėjau artėti, jis pasišalino. Manau, kad vagys gali būti nevietiniai, tačiau jie čia turi savo informatorius.“

Arūnas taip pat prisimena, kad šių metų sausį Šiauliuose per vieną naktį dingo trys tokie automobiliai kaip jo: „Tada kilo mintis apsidrausti arba išsinuomoti garažą. Gal dabar neturėčiau tokių bėdų, jei būčiau ėmęsis veiksmų. Negalvojau, kad tokio amžiaus mašinos paklausios tarp vagių.“

BMW savininko albumo nuotr./Šiauliuose pavogtas BMW
BMW savininko albumo nuotr./Šiauliuose pavogtas BMW

Arūnas netiki, kad jo automobilis dar rieda su tais pačiais 19 colių „Vossen“ ratlankiais, tačiau rudo odinio salono vagys taip greitai nepakeis. Dar vienas automobilio požymis – nėra BMW ženklo ant variklio dangčio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius