-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Šilutėje grupelė vagišių prisipažino apvogusi 13 automobilių

Kurį laiką šilutiškiai galės ramiau miegoti, nepersekios baimė, jog nebūtų apvogtas jų automobilis, mat Šilutės rajono apylinkės teismas dviems iš keturių vagišių, kurie apvogdavo automobilius skyrė griežtesnę kardomąją priemonę po 1 mėnesį suėmimo.
Antrankiai
Šilutėje sulaikyti automobilių vagišiai. / Vilniaus policijos nuotr.
Temos: 1 Vagystė

Šilutės rajono PK Kelių policijos patruliai, pačią pirmąją žiemos naktį, įvykio vietoje, darant nusikaltimą, t. y. apvagiant automobilį, Šilutės mieste, Žalgirio gatvėje, sučiupo  30-metį šilutiškį, ilgai netrukus buvo nustatyti dar trys šilutiškiai apie 30 metų amžiaus, jam talkinę, apvagiant automobilius.

Iš keturių įtariamųjų, kurie pripažįsta savo kaltę, apvogę 13 automobilių, du yra anksčiau teisti. Būtent jiems ir skirta griežtesnė kardomoji priemonė-suėmimas 1 mėnesiui. Vagišiai pavogtus daiktus iš automobilių buvo spėję įsimontuoti į savo automobilius. Nukentėję asmenys nuo vagišių atpažino savo pavogtus daiktus iš automobilių.

Šių metų lapkričio mėnesio pradžioje Šilutės rajono policijos komisariato pareigūnų sulaikytas vagišius iš automobilių V. G. (vyr.), 33 metų šilutiškis, prisipažįsta įvykdęs 8 vagystes iš automobilių, jam skirta kardomoji priemonė-suėmimas.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius