Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šilutėje policininkai auklėjo girtuokliaujančius jaunuolius

Šilutės rajono policija per kelis mėnesius jaunuoliams surašė pusšimtį protokolų dėl alkoholio vartojimo viešose vietose bei kitų pažeidimų.
Klaipėdoje organizuojamas „Blaivios klasės“ konkursas sulaukė prieštaringų vertinimų, ypač nesutariama dėl konkurso pavadinimo.
Šilutės rajono policininkai viešose vietose geriantiems jaunuoliams surašė protokolus. / 15min.lt/nuotr.

Pareigūnai nuo sausio 11 d. iki gegužės 10 d. organizavo prevencinę akciją „Jaunimas“, kurios metu lankėsi jaunimo susibūrimo vietose prie mokyklų, prekybos centrų, kaimo seniūnijų. Ikiteisminių tyrimų nepradėta, bet surašyta 49 administracinių teisės pažeidimų protokolai.

Buvo nustatyti 25 pažeidimai dėl alkoholinių gėrimų vartojimo viešosiose vietose arba girto pasirodymas viešosiose vietose, 6 pažeidimai dėl rūkymo vietose, kuriose draudžiama tai daryti.

Pagal gyventojų pranešimus apsilankius prie gyvenamųjų namų laiptinių, žaidimo aikštelių nustatyti 2 pažeidimai dėl šiukšlinimo. Dėl nedidelio chuliganizmo nustatyti 2 pažeidimai. Nustatyti 3 pažeidimai dėl asmenų nuo šešiolikos iki aštuoniolikos metų alkoholinių gėrimų ir kitų svaigalų, pagamintų naudojant spiritą, vartojimas ar jų turėjimas. Dėl girtų nepilnamečių nuo šešiolikos iki aštuoniolikos metų pasirodymas viešosiose vietose, taip pat jų alkoholinių gėrimų gėrimas, nustatytas 1 pažeidimas.

Dėl dviračių mopedų vairavimo, esant asmenims neblaiviems, kai nustatomas vidutinis arba sunkus neblaivumo laipsnis, nustatytas 1 pažeidimas. Du pažeidimai nustatyti dėl prekybos alkoholiniais gėrimais.

Dėl gyvūnų įsigijimo, laikymo, veisimo, dresavimo, gabenimo ir prekybos jais taisyklių bei atskirų rūšių gyvūnų registravimo gyvenamosiose vietovėse taisyklių ir agresyvių šunų įvežimo, įsigijimo, laikymo, registravimo, veisimo, dresavimo ir prekybos jais taisyklių pažeidimo nustatyti 2 pažeidimai. Vienas žmogus nubaustas už tai, kad gyveno be asmens tapatybės kortelės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius