Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 05 05 /16:20

Šilutės rajone „prisiskraidė“ visus lenkęs girtas „Renault“ ekipažas: į ligoninę išvežti 4 asmenys

Sekmadienį apie 14.30 val. kelyje Rusnė–Šilutė susidūrė „Opel“ ir „Renault“. Liudininkų teigimu, avariją sukėlė neblaivus „Renault“ ekipažas. Tai 15min patvirtino ir policija. Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis. „Jis lenkė visus ir lėkė daugiau nei 100 km/val. Tiek, kiek mašina lėkti leido“, – 15min teigė avarijos liudininkas.
Avarija prie Rusnės
Avarija prie Rusnės / Reidas TV nuotr.

Apie avariją savo socialinėje „Facebook“ paskyroje paskelbė „Reidas TV“.

„Labas popiet, Šilute. Prieš keliolika minučių kelyje Rusnė–Šilutė susidūrė „Opel“ ir „Renault“. Vienas automobilis nulėkė nuo kelio.

Liudininkai teigia, kad avariją sukėlęs „Renault“ ekipažas – girtas“, – taip skelbiama „Reidas TV“ pranešime.

Į įvykio vietą atskubėjo medikai ir policijos pareigūnai.

Vienas komentatorius po pranešimu paskelbė vaizdo įrašą. Jis taip buvo įsitikinęs, kad „Renault“ vairuotojas – girtas. 15min susisiekė su šiuo komentatoriumi, kuris nuosekliai žurnalistei papasakojo, kas nutiko.

„Nuvykome su šeima į Rusnę rūkytos žuvies nusipirkti. Mačiau, kad tas „Renault“ stovėjo pardavėjo kieme. Pardavėjas dar užsiminė, kad štai, atėjo kažkoks gatavas pirkėjas. Nemaniau, kad jis sės prie vairo. Būčiau sustabdęs. Pirko žuvį po manęs.

Išvažiavome, kai staiga Rusnė–Šilutė kelyje, kuris – vieni kalniukai ir dar remontuojamas, mus aplenkė dideliu greičiu skriejęs automobilis. Tai buvo tas pats „Renault“. Lenkė vieną mašiną po kitos. Spaudė tiek, kiek leido greičio pedalas. Daugiau nei 100 km/val. lėkė. Norėjome įsidėmėti „Renault“ numerius, kad galėtume pranešti apie įtartiną vairuotoją. Ėmiau skambinti 112, tačiau aplenkęs dar vieną automobilį, „Renault“ rėžėsi į „Opel“ galą. Nespėjom“, – teigė patį susidūrimą matęs liudininkas, kuris ir nusiuntė eismo įvykio nuotraukas „Reidas TV“.

Pasak jo, medikų pagalbos prireikė visiems avarijos dalyviams, tačiau sužeidimai neatrodė rimti.

„Kiti sustoję liudininkai pasakojo, kad lėkdamas tas “Renault„ net į orą buvo pakilęs. Galėjo ir į mus rėžtis. O juk dukrelė mašinoje. Per plauką išvengėme nelaimės. O jei dar kaktomuša smūgis būtų buvęs – aukų neišvengsi. Gerai, kad į galą įvažiavo “Opel„. Pikta, kad tokie keliuose skraido. Gryni kaimiečiai“, – su 15min įspūdžiais dalijosi nuotraukų autorius.

Pirminiais Policijos departamento duomenimis, avarija įvyko 3 kilometrai iki Rusnės. Susidūrė „Renault Scenic“ ir „Opel Vectra“. „Renault“ rėžėsi į „Opel“ galą.

„Renault“ vairuotojas gimęs 1979 metais. Jam nustatytas net 2,5 prom. girtumas. 1976 m. gimęs keleivis – taip pat neblaivus.

„Opel“ vairuotojas gimęs 1965 m., kartu su juo vykusi keleivė – 1968 m.

Visi keturi eismo įvykio dalyviai išvežti į ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius