Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 27 /11:34

Šilutės rajone sudegė ūkinis pastatas: ta pati šeima išgyveno trečiąjį gaisrą

Šeštadienį apie 10 val. Bendrasis pagalbos centras sulaukė pranešimo apie Šilutės rajono Inkaklių kaime kilusį gaisrą. Sudegė penkis vaikus išauginusios šeimos ūkinis pastatas.
Inkaklių kaime degė ūkinis pastatas
Inkaklių kaime degė ūkinis pastatas / 15min nuotr.

Rugpjūčio 27 d. 10.01 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Šilutės raj., Švėkšnos sen., Inkaklių k., Koplyčios g. dega ūkinis pastatas.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Šilutės priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija perduota ir medikams.

Į pagalbą gesinant ūkinį pastatą suskubo ne tik patys jo šeimininkai, bet ir kaimynai. Pastatas visiškai sudegė. Jame buvo daug medienos, tad liepsnos ne juokais įsismarkavo. Laimei, šalia stovinčio gyvenamojo namo jos nepalietė – vėjas pūtė į priešingą pusę. Pirminiais duomenimis, gyvulių ūkiniame pastate gaisro metu nebuvo.

Turtą liepsnose praradusią tvarkingą Inkaklių kaimo šeimą nelaimės tiesiog persekioja. Prieš dešimtmetį toje pačioje vietoje sudegė jų gyvenamasis namas. Vėliau pleškėjo ir ūkinis pastatas. Tik spėjusiai atsistoti ant kojų porai likimas smogė trečią kartą.

„Per pirmus du gaisrus manęs šalia nebuvo. Šį jau pastebėjau pats. Ir tik dabar suvokiau, kokį siaubą tuomet turėjo išgyventi mano šeima“, – 15min teigė sudegusio ūkinio pastato šeimininkas Vaclovas.

Kartu su žmona jis užaugino penketą vaikų. Būrys jų su šeimomis padėjo gesinti gaisrą, guodė tėvus įvykio vietoje.

Gaisro aplinkybės tiriamos. Kol kas nėra aišku, dėl ko jis kilo. Šeštadienį apie 11 val. įvykio vietoje vis dar plušėjo ugniagesiai gelbėtojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius