Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šilutės rajone vyriškis partrenkė dviratininką ir spruko iš avarijos vietos, o vėliau iš automobilio išstūmė pakeleivę

Šilutės rajone netoli Saugų kaimo vairuotojas partrenkė šalikele žvirkeliu dviratį vedusį vietos gyventoją ir pabėgo iš įvykio vietos.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Nojaus nuotr.

Kaip pasakojo 38 metų dviratį vedęs vyriškis, po to, kai jį partrenkė, automobilio vairuotojas sustojo ir iššoko iš mašinos pažiūrėti, kas nutiko. Pamatęs, kad vyras sužeistas nelabai sunkiai, jis šoko atgal į automobilį ir nuvažiavo.

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai netrukus gavo informacijos, kad prie netoli esančios parduotuvės stovi apdaužytas automobilis „Nissan Primera“. Čia atvykę pareigūnai netrukus gavo kitą informaciją – netoliese ant kelio guli sužalota mergina.

Paaiškėjo, kad iš avarijos vietos sprukęs neblaivus vairuotojas iš mašinos išstūmė keleivę. Ši smarkiai susitrenkė nugarą, teigia, kad nejautri tapo jos koja. Mergina, kuri įvykio metu buvo apsvaigusi nuo alkoholio, išvežta į ligoninės reanimaciją. 

Avarijos kaltininkas šiuo metu ieškomas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius