Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šilutiškio ir tauragiškio susidūrimas Kęsčiuose: vienas automobilis – griovy, vienas vairuotojas – ligoninėje

Antradienį, apie 16.30 val., Tauragės rajone, Kęsčių gyvenvietėje, į avariją pateko automobilių „Volkswagen Golf“ ir „Volkswagen Passat“ vairuotojai bei pastarojo keleivis.
Avarija Tauragės rajone
Avarija Tauragės rajone

Avarija įvyko, kai 44-erių Tauragės rajono gyventojo vairuojamas „Volkswagen Golf“ rėžėsi į priekyje jo važiavusį ir į kairę sukusį „Volkswagen Passat“. 

Eismo įvykio metu „Volkswagen Passat“ nuskriejo į pakelės griovį, o sumaitotas „Volkswagen Golf“ liko stovėti ant kelio.

„Volkswagen Golf“ vairuotoją išgelbėjo saugos diržai, tuo tarpu 25-erių šilutiškis „Volkswagen Passat“ vairuotojas patyrė galvos traumą. Jis greitosios pagalbos medikų išgabentas į Tauragės ligoninę.

Atvykusiems policijos pareigūnams „Volkswagen Golf“ vairuotojas pasakojo, jog „Volkswagen Passat“ vairuotojas iš Kęsčių gyvenvietės į pagrindinį kelią išsuko staigiai ir netikėtai. „Volkswagen Golf“ vairuotojas ėmė lenkti, o „Volkswagen Passat“ vairuotojas staiga nusuko į kairę, parduotuvės link, todėl „Volkswagen Golf“ rėžėsi į „Volkswagen Passat“ galą.

Tuo tarpu „Volkswagen Passat“ keleivis tikino, jog draugas važiavo pagrindiniu keliu ir jiems sukant į kairę, į juos rėžėsi „Volkswagen Golf“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius