Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiurpi avarija Šiauliuose: BMW versdamasis skriejo daugiau kaip 100 metrų, iškritęs iš mašinos žuvo žmogus (nuotraukos, atnaujinta 12.33 val.)

Vienas žmogus žuvo ankstų sekmadienio rytą Šiauliuose nesuvaldytam automobiliui nuskriejus nuo kelio ir kelis kartus apsivertus.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje. / LNK nuotr.

Nelaimė apie 5.30 val. įvyko Pramonės gatvėje. Kaip spėjama, didžiuliu greičiu skriejęs automobilis BMW 730 kirto priešingos krypties eismo juostą, nuvažiavo nuo kelio ir kelis kartus vertėsi. Mašina sustojo tik daugiau kaip už 100 metrų nuo tos vietos, kurioje nuvažiavo nuo kelio.

Per avariją žuvo 26 metų S.S. Mašinai verčiantis, jis iškrito lauk ir iš karto žuvo. Įtariama, kad vaikinas buvo neprisisegęs saugos diržo.

Beveik neabejojama, kad avarijos priežastis – smarkiai viršytas greitis. Kad greičio būta didelio, liudijo ne tik didžiuliu spinduliu išmėtytos automobilio detalės, bet ir aplinkiniuose medžiuose likę kabėti žuvusiojo drabužiai.

Šiaulių policija dėl avarijos pradėjo ikiteisminį tyrimą. Pareigūnai aiškinasi, ar automobilio vairuotojas vairavo blaivus.

Papildyta 8.57 val.: Pirmadienio rytą policija patikslino avarijos aplinkybes. Pasak Policijos departamento, per avariją žuvo automobilio keleivis, o BMW vairuotojas uždarytas į areštinę.

Policija skelbia, kad apie 5.35 val. Pramonės g., automobilis BMW 730, pirminiais duomenimis, vairuojamas neblaivaus D.P. (gim. 1980 m.), nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Per avariją žuvo keleivis S.S. (gim. 1984 m.), o vairuotojas dėl sumušimų gydomas ambulatoriškai ir yra uždarytas į areštinę.

Papildyta 12.33 val.: Naktį iš sekmadienio į pirmadienį saugojimo aikštelėje, į kurią policijos nurodymu BMW buvo nuvežtas, automobilį kažkas padegė. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas praneša, kad nuo padegto BMW užsidegė dar du automobiliai.

Pasak ugniagesių, gaisro metu išdegė  BMW salonas, sudegė galiniai ratai, išdužo stiklai, apdegė variklio skyriaus degios detalės.

Taip pat apdegė 1994 m. pagaminto automobilio Mazda Xedos 6 dešinės pusės durelės, variklio priekinė dalis, išdužo šoniniai stiklai.

Apdegė ir 1992 m. pagaminto automobilio Honda Civic dešinės pusės durelės, išdužo galinis stiklas.

Aiškėja, kad automobilio vairuotojas iš karto po avarijos paspruko iš įvykio vietos, tačiau buvo greitai sulaikytas. Jis gerai žinomas Šiaulių policijai. Vyras vos prieš kelias dienas buvo paleistas iš areštinės, į kurią pakliuvo dėl narkotikų ir neteisėto ginklo laikymo.

Pranešama, kad D.P. buvo gerai pažįstamas ir kelių policijos pareigūnams. Jis ne kartą baustas už KET pažeidimus, kelis kartus baustas ir už vairavimą išgėrus. Dėl to vyras net buvo praradęs teises.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius