-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaitytojo informacija: sudužusio BMW spidometras buvo užsikirtęs ties 200 km/val. greičio žyma

15min.lt redakcija gavo laiškelį iš skaitytojo Andriaus, kuris, kaip pats teigia, galėjo būti paskutinis, matęs į siaubingą avariją netoli Prienų pakliuvusį jauną vairuotoją.

Sekmadienį naujienų portalas 15min.lt pranešė apie siaubingą avariją kelyje Vilnius–Prienai–Marijampolė, Škėvonių kaimo (Birštono sav.) ribose, kurios metu automobilis BMW nukirto pakelės medį, o vairuotojas T.Ž. (g. 1986 m.) žuvo.Motinos dieną vaikinas apsipyko su tėvais, dėl to susinervinęs sėdo į mašiną ir jau nuo Birštono skriejo dideliu greičiu.

„Mes turbūt buvome paskutiniai, matę tą vaikiną gyvą“, – pirmadienį naujienų portalui rašo skaitytojas Andrius A.

Jis pasakoja: „Mes važiavome Birštono link, kai į mūsų pusę atskriejo sidabro spalvos BMW, jis jau buvo aplenkęs vieną mašiną per dešinę pusę (kelkraščiu), mes pristabdėme, pasukome kelkraščio link, taip išvengėme susidūrimo. Vaikinas padidino greitį ir nuskriejo toliau. Per galinio vaizdo veidrodėlį pamačiau didelius dulkių kamuolius. Baiminomės, kad nebūtų ir kitų nukentėjusiųjų, nes paskui mus važiavo mašina su mažais vaikučiais. Apsisukome ir grįžome. Automobilis buvo nuskriejęs nuo kelio ir atsitrenkęs į medį (likimo ironija, nes medžių tame kelio ruože beveik nėra).“

Andrius ir jo bendrakeleiviai pamatė, kad kelkraščiuose jau buvo sustoję nemažai smalsuolių, tačiau niekas neskubėjo skambinti pagalbos tarnyboms. „Mes buvome pirmieji paskambinę. Tarnybos reagavo žaibiškai – vos po kelių minučių jau važiavo greitoji, iš paskos ir gaisrinė“, – pasakoja 15min.lt skaitytojas.

Andriaus žiniomis, vaikinas apsipyko su tėvais, dėl to susinervinęs sėdo į mašiną ir jau nuo Birštono skriejo dideliu greičiu. „Pasak liudininkų, po avarijos automobilio BMW spidometras buvo užsikirtęs ties 200 km/val. greičio žyma“, – rašo Andrius, kuriam 15min.lt redakcija dėkoja už papildomą informaciją.

Tapote šio įvykio liudininkais? Pastebėjimus ir nuotraukas prašome siųsti adresu 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius