Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
02 12

Skandalingai pagarsėjęs teisėjas – vėl po etikos sargų padidinamuoju stiklu

Dėl galimai pagrobtų milijonų FNTT tyrime suimtą garsų įtariamąjį praeityje neteisėtai paleidęs, tačiau dirbti paliktas sostinės teisėjas vėl užsitraukė nemalonę.
Temos iliustracija: Slaptoje D.Grizicko drausmės byloje kilęs klausimas – teisėjas stokoja sveikatos, kad pakeltų darbe jam tenkantį krūvį?
Slaptoje Dainiaus Grizicko drausmės byloje kilęs klausimas – teisėjas stokoja sveikatos, kad pakeltų darbe jam tenkantį krūvį? / 15min archyvo nuotraukų koliažas

Teisėjų etikos ir drausmės komisijoje (TEDK) Temidės tarno Dainiaus Grizicko veikla buvo svarstoma ir anksčiau, o dabar Komisija ir vėl linksniuoja šio teisėjo pavardę: neapsikentusi vykstančių negerovių, skundą pateikė prokuratūra. Tiesa, Drausmės komisija teisėjo likimą, atsižvelgusi į motyvuotą paties D.Grizicko pageidavimą, sprendžia uždarame posėdyje.

15min domėjosi, kuo šįkart galėjo prasikalsti sostinės teisėjas, praeityje sugluminęs garsiuoju įtariamojo paleidimu, o dar pernai svarstytas toje pačioje Etikos ir drausmės komisijoje dėl kitų reikalų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje