-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milijonieriaus Sergejaus Rachinšteino sūnaus Eriko Rachinšteino pavardė dingo iš muštynių Vilniaus klube „Pantera“ istorijos

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Vilniaus kokteilių baro „Pantera“ lankytojams teko stebėti muštynes, į kurias, įvykio liudininko teigimu, įsivėlė, kai kurių teisėsaugininkų teigimu, šešėlinio milijonieriaus, šiuo metu teisiamo verslininko Sergejaus Rachinšteino sūnus Erikas.
Erikas Rachinšteinas (kairėje) kokteilių bare „Pantera“
Erikas Rachinšteinas (kairėje) kokteilių bare „Pantera“ / Kokteilių baro "Pantera" nuotr.

Pasak įvykio liudininko, jaunas vyras į muštynes įsivėlė ne vienas – kartu su draugu Tautvydu Vytkūnu. Tačiau jei T.V. inicialai figūruoja lemtingos nakties Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato suvestinėje, tai E.R. inicialų suvestinėje nėra.

Į komisariatą pristatyti trys vaikinai

Čia užfiksuota, jog 2 val. 58 min. prie kokteilių baro „Pantera“, esančio Smetonos g. 5, vyksta muštynės – mušasi didelė kompanija, maždaug 6-10 vaikinų.

Apie 3 val. 30 min. į Vilniaus miesto trečiąjį policijos komisariatą pristatyti trys asmenys: 23-ejų T.V., 22-ejų A.B. bei devyniolikmetis A.L.

Pastarasis vaikinas buvo blaivus, po apklausos policijos komisariate dėl galvos traumos jis kreipėsi į medikus. A.L. medikams paaiškino, jog apie 2 val. nakties klube „Pantera“ jį sumušė nepažįstami asmenys.

Kitiems dviem nustatytas lengvas girtumas: T.V. nustatytas 0,96 prom., A.B. – 0,75 prom. alkoholio kraujyje. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, dėl šio įvykio ikiteisminis tyrimas nepradėtas, šiuo metu vyksta įvykių ir aplinkybių patikslinimas. E.Rachinšteinas įvykio fabuloje nefigūruoja.

Teigia, kad ieškojo priekabių

Nepaisant to, įvykio liudytojas pasakojo, kad būtent E.Rachinšteinas tą naktį ieškojo priekabių konfliktui sukelti: „Prisikabino prie šalia sėdinčio vaikino ir kilo ginčas, kuris pavirto į muštynes. <...> talžė merginas iš savo kompanijos ir greta sėdėjusias“, – 15min.lt teigė klubo lankytojas.

Taip pat liudininkas tikino, kad E.Rachenšteinas išvežtas į policijos komisariatą: „Yra užregistruota Vilniaus trečiojo policijos komisariato nuovadoje.“

Klubo lankytojo manymu, kad E.Rachinšteinas gali ir vėl išsisukti nuo bausmės, nes įtakingas tėvas esą sumokės, kad sūnaus atžvilgiu nebūtų pradėta byla.

Teisėsaugai gerai žinomi ir tėvas, ir sūnus

Milijonieriaus S.Rachinšteino sūnus Erikas teisėsaugai gerai žinomas. Praėjusių metų rugsėjį E.Rachinšteinas galva praskėlė antakį kartu besilinksminusiai konkurso „Mis Lietuva“„Mis publika“ titulo nugalėtojai, go-go šokėjai ir modeliui Elitai Citovičiūtei.

Į policiją mergina nesikreipė. Po savaitės E.Rachinšteinui bei jo draugui sporto klubų treneriui Artūrui Šimkui kaltinimai mesti dėl restorane „Basilico“ (Goštauto g.), stipriai sumušto trisdešimtmečio T.K. – jam lūžo nosis, skruostikaulis. Šių metų kovo mėnesį E.Rachinšteinas policijos pareigūnams įkliuvo neblaivus prie vairo – jam nustatytas 1,86 prom. girtumas.

E.Rachtenšteino tėvas S.Rachinšteinas kaltinamas valkatų ir benamių vardu įkūręs fiktyvių įmonių tinklą, per kurį legalizavo apie 10 mln. litų ir pasisavino beveik 2 mln. litų pridėtinės vertės mokesčių, kitoje byloje – ES paramos lėšų grobstymu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius