-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Skaudi nelaimė Kaune – ant vyro užkrito ir jį mirtinai prispaudė remontuojamas BMW

Penktadienį Kauno Servitutų gatvėje įvyko skaudi nelaimė. Pranešta apie BMW automobilio prispaustą vyrą. Medikams jo gyvybės išgelbėti nepavyko.
Remontuojamas automobilis prispaudė žmogų
Remontuojamas automobilis prispaudė žmogų / Aliaus Koroliovo / 15min nuotr.

Pranešimo apie nelaimę Žemuosiuose Šančiuose Kauno apskrities policija sulaukė apie 11 val. Informuota, kad po BMW automobiliu yra prispaustas žmogus.

Į įvykio vietą atskubėjo ugniagesiai gelbėtojai bei greitoji medicinos pagalba, tačiau iš po remontuojamo automobilio ištraukto vyro gyvybės išgelbėti nepavyko. Medikai konstatavo jo mirtį.

Pirminiais duomenimis, 1969 metais gimęs nukentėjusysis šalia vieno gyvenamųjų namų garažo vartų atliko BMW remonto darbus, kai staiga, nuslydus automobilio pakėlimo įrenginiui, automobilis ant jo užkrito.

Apie nelaimę policijai pranešė šalia įvykio vietos gyvenantis asmuo. Jis teigė atpažinęs nukentėjusįjį, tačiau šis gyvena kiek tolėliau.

Dėl šio įvykio pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius