Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaudžiausia pirmadienio nelaimė keliuose: Raseinių rajone žuvo paauglys

Lapkričio 12 d., pirmadienį, mūsų keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 10 eismo įvykių, kuriuose sužeisti 9 žmonės. Eismo įvykio Raseinių r. metu žuvo 17-metis pėsčiasis.
Asociatyvi iliustracija: užmiesčio kelias
Asociatyvi iliustracija: užmiesčio kelias / Policijos nuotr.

Per parą įvyko 3 susidūrimai su pėsčiaisiais, vienas – pėsčiųjų perėjoje. Įvyko du susidūrimai su dviračių vairuotojais, vienas – sukant į dešinę, dar vienas – posūkio į kairę metu, taip pat įvyko du priešpriešiniai susidūrimai. Vieno įvykio metu nesuvaldytas automobilis atsitrenkė į kelio atitvarus, dar viename – staigiai stabdant maršrutiniam autobusui, nukrito ir susižalojo garbaus amžiaus keleivė.

Per parą policijoje buvo užregistruoti 79 eismo įvykiai, kuriuose žmonės sužeisti nebuvo, 6 eismo įvykiuose dalyvavo neblaivūs eismo dalyviai.

Darbo dienos pabaigoje, skaudus eismo įvykis nusinešė jauno eismo dalyvio gyvybę. 17.33 val., jau sutemus ir apsiniaukus, Raseinių r., krašto kelyje Raseiniai–Tytuvėnai–Radviliškis, Katauskių k., neapšviestame kelio ruože, 30-mečio vyro vairuojamas automobilis „Subaru Legacy“, partrenkė ir mirtinai sužalojo neleistinoje vietoje į kelio važiuojamąją dalį išėjusį 17-metį pėsčiąjį, kuris nesegėjo jokių šviesą atspindinčių elementų ir tamsoje buvo nematomas. Jaunuolis nuo patirtų sužalojimų mirė eismo įvykio vietoje.

Ryte, 7.38 val., Kaune, A.Smetonos g., automobiliu „Renault Megane“ buvo partrenkta ne per pėsčiųjų perėją kelią kirtusi 58 m. moteris. Dėl rankų ir kojų sumušimų pėsčiajai buvo suteikta medikų pagalba.

Po valandos, Vilniuje, Fabijoniškių g., sankryžoje su Ateities g., automobilis„Toyota Corolla Verso“, sukdamas į dešinę, susidūrė su 30-mečio vyro vairuojamu dviračiu. Dviratininkas dėl sužalojimų paguldytas į ligoninės ortopedijos skyrių.

8.59 val., Rokiškyje, Pramonės ir Južintų g. sankryžoje, 39-metis vyras, vairuodamas dviratį, suko į kairę ir nepraleido tiesiai pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Renault Megane“. Susidūrimo metu dviratininkas buvo sužeistas ir gydomas ambulatoriškai.

10.56 val., Kelmės r., magistraliniame kelyje Ryga–Šiauliai–Tauragė–Kaliningradas, pusamžis vairuotojas, vairuojamas krovininis vilkikas MAN TGX, lenkė ta pačia kryptimi važiavusį, pakelės žolę pjaunantį traktorių, neįsitikinęs jog lenkti yra saugu. Vilkikas įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, kuria važiavo kitas krovininis automobilis, 43 m. vyro vairuojamas „Mercedes-Benz 1722“. Pastarasis, vengdamas susidūrimo, atsitrenkė į kelio atitvarus, o įvykio metu buvo nežymiai sužeistas vairuotojas.

11.00 val., kelyje boluojant tirštam rūkui, Šilalės r., magistraliniame kelyje Vilnius–Kaunas–Klaipėda, ties Palokysčio kaimu, nuo kelio nuvažiavo Lietuvos kariuomenės automobilis „Fiat Doblo“, kurį tarnybos metu vairavo Lietuvos kariuomenės Krašto apsaugos savanorių pajėgų kariškis.

Pirminiais duomenimis, vairuotojas neatsižvelgė į matomumą ir važiavimo sąlygas, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, dėl to nesuvaldytas automobilis, atsitrenkęs į kelio atitvarus nuvažiavo nuo kelio. Pirminiais duomenimis, vairuotojas nukreiptas gydymui į ligoninę.

Darbo dienos pabaigoje, 16.48 val., Kaune, Jonavos g., 25 m. vaikino vairuojamas automobilis „Ford Focus“ parbloškė per pėsčiųjų perėją ėjusį 22 m. vaikiną, kuris dėl sužalojimų gydomas ambulatoriškai.

Per parą policijos pareigūnai šalies keliuose išaiškino 29 neblaivius transporto priemonių vairuotojus, 19 iš jų girtumas viršijo 1,5 promilės, taip pat nustatyta 13 neblaivių dviratininkų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius