Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skolų turintis Osvaldas Ronkauskas užsiaugino barzdą, numetė svorio ir nuo visų pasislėpė

Ieškomas Žarėnų kaimo (Telšių r.) gyventojas Osvaldas Ronkauskas galimai yra pakeitęs išvaizdą. Gal, sutikę užsimaskavusį vyrą, vis tiek jį atpažinsite ir pagelbėsite pareigūnams?
Osvaldas Ronkauskas
Osvaldas Ronkauskas / Telšių apskrities policijos nuotr.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai vykdo be žinios dingusio Osvaldo Ronkausko (gimęs 1979 m., gyv. Telšių r., Žarėnų k.) paiešką. Vykdydami paieškos veiksmus, pareigūnai išsiaiškino, jog vyras turi piniginių skolų, dėl ko galimai ir slapstosi. Turimomis žiniomis, ieškomas asmuo galimai yra pakeitęs išvaizdą (užsiauginęs barzdą, numetęs svorio).

15min atkreipia dėmesį, kad informacija apie šį asmenį jau buvo skelbta, tačiau išsiaiškinta naujų dingimo detalių ir paviešinta kita nuotrauka, kurioje vyro išvaizda ganėtinai pasikeitusi.

Gyventojų, pastebėjusių minėtą vyrą ir galinčių suteikti bet kokios naudingos informacijos apie galimą jo buvimo vietą, pareigūnai prašo pranešti Telšių apskrities VPK Veiklos skyriaus vyriausiajai tyrėjai Alinai Sauserei, tel.: (8 444) 60343, 8 602 80824, anoniminiu pasitikėjimo tel. (8 444) 60345, el. paštu: alina.sausere@policija.lt arba atvykti į policijos komisariatą, adresu Karaliaus Mindaugo g. 1, Telšiuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius