Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skubų kaime demaskuotas pogrindinis naminės degtinės bravoras

Sekmadienį Skubų kaime (Seredžiaus sen.) esančiame miške Jurbarko policijos pareigūnai sugavo du degtindarius. Policininkai naminės degtinės fabrikėlį rado tikrindami iš pilietiškų žmonių gautą informaciją.
Bravoras
Bravoras / Jurbarko „Šviesos“ nuotr.

Į mišką nuvykę pareigūnai nesunkiai surado bravorą, kuriame naminukę varė du vyrai – 43-ejų ir 31-erių metų Skubų k. gyventojai. Vienas jų policijai per pusmetį įkliuvo jau trečią kartą.

Pareigūnai rado ne tik naminukės varyklą, bet ir apie 70 litrų naminės degtinės bei 400 litrų brogos, rašo Jurbarko „Šviesa“. Konfiskuota ne tik degtinė, bet ir dvi svarbios naminės degtinės varymo aparato dalys, vadinamieji šaldytuvai. Kiekvienas jų juodojoje rinkoje kainuoja apie 300 eurų.

Degtindariams taip pat teks atsakyti ir pagal baudžiamąjį kodeksą. Pinigines baudas arba laisvės atėmimą skirs teismas. Formaliai degtindariams gresia bauda arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

VIDEO: Sugavo degtindarius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius