Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 23 /14:30

Skuode nuo tilto į upę nukrito ir žuvo moteris

Sekmadienį per pietus Skuode įvyko nelaimė. Dėl kol kas nežinomų priežasčių nukritusi nuo tilto į Bartuvos upę, žuvo gyventoja. Ją gelbėti bandžiusiam ryžto nestokojančiam skuodiškiui belieka apgailestauti, kad nelaimės vietoje atsidūrė per vėlai.
Nelaimės vietoje Skuode
Nelaimės vietoje Skuode / Dariaus S./15min.lt skaitytojo nuotr.

15min.lt skaitytojas Darius S. pranešė, kad nelaimėlę iš vandens ištraukė vietos visuomenės veikėjas 28 metų Gediminas Anužis.

Gelbėtojai ir medikai moteriai niekuo padėti nebegalėjo.

Vietos gyventojus sukrėtusi nelaimė Skuode įvyko sekmadienį apie 13 val.

Teigiama, kad moteris atsidūrė lediniame Bartuvos upės vandenyje, nukritusi nuo tilto. Dėl ko taip atsitiko, sekmadienio popietę dar tik pradeda aiškintis Skuodo rajono policijos komisariato pareigūnai.

Vandenyje pastebėtai ir į krantą ištrauktai moteriai medikai niekuo padėti nebegalėjo. Dariaus teigimu, žuvusiosios tapatybė dar nenustatyta.

Moterį iš vandens ištraukęs aktyvus Skuodo bendruomenės narys G.Anužis portalui 15min.lt pasakojo, kad buvo netoliese, kai prie jo pribėgę vaikai ėmė šaukti ir kviesti į pagalbą. Esą iš vandens išlindusi skenduolio koja.

Pasak Gedimino, vaikai šaukė apie vandenyje esantį vaiką, todėl jis pamanė, kad į upę įkrito kažkas iš nepilnamečių kompanijos.

Vaikai minėjo G.Anužiui skenduolį matę prie užtvankos, tačiau gelbėtojui atbėgus į nelaimės vietą, kūną srovė jau buvo nunešusi apie 15 metrų. Jaunas vyras nedvejodamas puolė į vandenį. „Nebuvo pavojinga, tik keli metrai nuo kranto, ten gylis iki kelių“, – 15min.lt  sakė G.Anužis.

Nuskendusią moterį skuodiškis ištraukė į krantą. Tai buvo smulkaus kūno sudėjimo neaukšta apie 70 metų senolė. Apie nelaimę skubiai pranešta specialiosioms tarnyboms. Atvykę medikai netrukus konstatavo mirtį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius