Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skuodo policininkas per išeiginę kartu su nepilnamečiu sūnumi sulaikė girtą vairuotoją

Gegužės 21-ąją, sekmadienį, į tėvų sodybą su šeima vykęs Skuodo r. PK Veiklos skyriaus viršininkas Stanislovas Paulauskas sulaikė girtą automobilio „Renault Espace" vairuotoją.
Stanislovas Paulauskas
Stanislovas Paulauskas / Policijos nuotr.

Skuodo rajone, judriame kelyje iš Skuodo į Mosėdį, jau būdamas netoliese savo kelionės tikslo, S.Paulauskas pamatė po kelią, nuo kelkraščio į vidurį ir vėl atgal, vinguriavusį automobilį. Policijos pareigūnui kilo įtarimas, kad mašinos vairuotojas neblaivus.

Net ir būdamas neuniformuotas bei ne tarnybos metu, jis aplenkė dideliu greičiu, virš 100 km per valandą, skriejusį įtariamąjį, pamatė, kad šis tikrai keistai atrodė, tad sekė vėl jį aplenkusią mašiną toliau. Automobiliai nuvažiavo net į Kretingos rajoną, o pareigūno žmona nuolat telefonu bendravo su Klaipėdos apskrities VPK budėtoju.

Erlėnuose įtariamasis norėjo sukti į vieną iš sodybų, bet S.Paulauskas savo automobiliu užblokavo kelią ir su septyniolikmečiu sūnumi, beje, planuojančiu, kaip ir tėtis, rinktis policijos pareigūno profesiją, sulaikė 59 metų įtariamąjį.

Darbėnuose dirbęs policijos ekipažas atvyko po 20 minučių. Iki tol pareigūnas su sūnumi neišleido paklusti nenorėjusio įtariamojo iš jo mašinos.

Vairuotojui nustatytas 2,07 promilės girtumas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius