-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Slaptos pareigūnų operacijos vaisiai: trys suimtieji ir Kaišiadorių rajone rasta kanapių plantacija (nuotraukos)

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai su Lietuvos kriminalinės policijos biuro pareigūnais sulaikė tris vyriškius, turėjusius kvaišalų ir juos platinusius. Operacijos metu Kaišiadorių rajone rasta kanapių plantacija.
Kanapių plantacija vešėjo Kaišiadorių rajone esančiame vienkiemyje
Kanapių plantacija vešėjo Kaišiadorių rajone esančiame vienkiemyje / Kauno apskrities VPK nuotr.

Bendros operacijos metu pareigūnai pirmadienį kelyje Vilnius – Klaipėda, netoli Vilniaus, sustabdė automobilį Audi A3, kurį vairavo 37-erių vilnietis. Apžiūros metu jo automobilyje buvo rasta 1 kg, kaip įtariama, amfetamino. Vyriškis buvo sulaikytas.

Tuo pačiu metu operacija buvo atliekama ir Kaune. 37-erių kauniečio namuose, atliekant kratą, pareigūnai rado 3 kg amfetamino. Kaunietis taip pat sulaikytas.

Pareigūnai užsuko ir į Kaišiadorių rajone esančią sodybą. Vienkiemyje buvo rasta visa kanapių plantacija (joje buvo per 1000 daigų). O sodybą prižiūrėjęs 47-erių kaunietis sulaikytas.

Penktadienį Kauno miesto apylinkės teismas leido dviems mėnesiams suimti 37-erių vilnietį, pas kurį mašinoje rasta kvaišalų. Vyras anksčiau buvo 3 kartus teistas už plėšimą ir bendradarbiavimą vykdant vagystes. Vienam mėnesiui leista suimti ir bendraamžį kaunietį, kurio namuose taip pat rasta narkotinių medžiagų. Jis irgi buvo jau pažįstamas teisėtvarkos pareigūnams. Vyriškis anksčiau teistas 7 kartus: už vagystes, chuliganizmą ir bendradarbiavimą vykdant vagystes.

Sodybą Kaišiadorių rajone ir joje daigintas kanapes saugojęs dar vienas kaunietis suimtas 10 parų. Anksčiau jis nebuvo teistas.

Pareigūnai tęsia pradėtą ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavomo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti, taip pat dėl neteisėto kanapių auginimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius