Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Slėpynes su policija žaidęs šiaulietis arešto neišvengė

Keturiasdešimtmečio šiauliečio Dariaus Česniko pareigūnai ieškojo, nes šis vengė atlikti 40 parų arešto, kurį jam teismas paskyrė už viešosios tvarko pažeidimą, padarytą Šiaulių miesto apylinkės teisme 2008 metų gruodžio pabaigoje.
Antrankiai
Antrankiai / „Photos.com“ nuotr.
Temos: 1 Areštas

Kaip informuoja Šiaulių policija, nei teismo darbuotojai, nei nukentėjusiuoju tapęs S.B. tokio akibrokšto teisingumą vykdančios institucijos patalpose nesitikėjo. Giminaičiai D.Česnikas ir S.B. tarpusavyje konfliktavo jau ne vieną dieną. Tarpusavio nesantaika juos atvedė ir į teismo rūmus.

Po teismo posėdžio sekretorės kabinete laukdamas, kol bus išrašytas kvietimas kitam posėdžiui, S.B. buvo užpultas ir aptalžytas D.Česniko už tai, kad išdrįso pakalbinti jo nepilnametį giminaitį. Incidento metu nuo patalpoje stovėjusios spintos krito daiktai, o S.B. buvo pargriautas ant grindų.

Dėl viešosios tvarkos pažeidimo teismas Dariui Česnikui skyrė 40 parų arešto. Po tokio nuosprendžio vyrui erelio sindromas išgaravo kaip mat ir jis nuo bausmės ėmė slapstytis.

Tėvai pareiškė, kad sūnus išvykęs į Norvegiją ir neaišku, kada grįš. O pats D.Česnikas Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Paieškos skyriaus pareigūnams telefonu pranešinėjo: aš sergu, gydausi, manęs nerasite. Net nurodė jiems, kad šie savo viršininkui, kurio ir akyse nėra matęs bei nepažįsta, praneštų, jog jis nevaikščiotų po buto langais ir nestebėtų aplinkos.

Panašaus pobūdžio laiškus jis siuntė ir teisėjai, kuri nagrinėja dar vieną baudžiamąją bylą –dėl D.Česniko grasinimo nužudyti šiaulietį A.J. Šis vyras D.Česniko grasinimų sulaukė, kilus tarpusavio nesutarimams dėl įvairių verslo reikalų. 2008 m. gegužę D.Česnikas, paskambinęs A.J., o vėliau ir atėjęs prie jo namų, ėmė šūkaloti, kad turi 14 cm peilį, kuriuo paštyrinsiąs jį.

Pasirodo, peiliai yra mėgstamas D.Česniko atributas. Kai gegužės 12 d. Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Paieškos skyriaus pareigūnai šį vyra pasveikino vienoje Vilniaus kavinių, kurioje su drauge gurkšnojo kavą, ir uždėjo antrankius, jis taip pat buvo apsiginklavęs dviem buityje naudojamais peiliais – vienas jų segėjo prie diržo, kitas buvo kišenėje. D.Česnikas buvo pareigūnų palydėtas į Tardymo izoliatorių, kur atliks 40 parų areštą už prieš pusantrų metų teisme padarytą viešosios tvarkos pažeidimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius