Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greitį viršijusiam LKPB viršininko pavaduotojui Andžejui Roginskiui skirta mažiausia bauda

Smarkiai greitį viršijusiam Lietuvos kriminalinės policijos biuro (LKPB) viršininko pavaduotojui Andžejui Roginskiui teismas skyrė minimalią – 1000 litų – baudą.
Andžėjus Roginskis
A.Roginskis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Švenčionių rajono policijos komisariato patruliai A.Roginskį sulaikė tada, kai jis automobiliu „Volvo XC90“ gyvenviete skriejo 111 kilometrų per valandą greičiu, ir surašė jam administracinių teisės pažeidimų protokolą dėl greičio viršijimo daugiau kaip 50 kilometrų per valandą.

Kaip rašo dienraštis „Lietuvos rytas“, netrukus LKPB viršininko pavaduotojo pažeidimą išnagrinėjo Švenčionių rajono apylinkės teismo teisėja Nijolė Lisauskienė. Posėdžio metu A.Roginskis aiškino, kad skubėjo pas šeimą į Vilnių, nepastebėjo gyvenvietę žyminčio ženklo, todėl ir viršijo greitį. LKPB viršininko pavaduotojas pažadėjo daugiau nekartoti pažeidimų ir prašė teismo neatimti vairuotojo pažymėjimo.

Be to, buvo atsižvelgta ir į Policijos departamento teismui atsiųstą prašymą neatimti iš A.Roginskio vairuotojo pažymėjimo.

Įstatymai numato, kad pažeidėjas, kuris viršijo leistiną greitį 50 kilometrų per valandą, yra baudžiamas bauda ir iki trijų mėnesių netenka teisės vairuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius