-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smurtiniai antrosios Naujųjų dienos išpuoliai

Policija praneša apie sveikatos sutrikdymo atvejus Vilniaus apskrityje: sostinėje mergina vyrui dūrė į pilvą, Ukmergės rajone 18-mečiui beisbolo lazda sulaužytas žandikaulis.
Muštynės
Muštynės / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.
Temos: 1 Smurtas

Kaip pirmadienį informuoja Policijos departamentas, antrąją Naujųjų metų dieną 21 val. 30 min. į vieną sostinės ligoninių iš buto Tyzenhauzų g. pristatytas ir dėl durtinės žaizdos pilve paguldytas E.J. (gimęs 1981 m.), kuris paaiškino, kad tą pačią dieną 20 val. 30 min. namuose jį peiliu sužalojo pažįstama mergina.

Sausio 2 d. 19 val. 40 min. Vilniuje, Viršuliškių g., du jaunuoliai peiliu sužalojo G.G. (gimusį 1991 m.), kuris dėl durtinės žaizdos nugaroje gydomas ambulatoriškai.

Tą patį vakarą apie 22 val. Ukmergės r., Lėno k., R.D. (gimęs 1972 m.) beisbolo lazda sumušė A.U. (gimusį 1992 m.), kuris dėl žandikaulio lūžimo paguldytas į ligoninę.

Sausio 2 d. tarp 13 val. ir 17 val. Vilniuje, Subačiaus g., namuose, grupė jaunuolių sumušė A.B. (gimusį 1995 m.), kuris dėl galvos smegenų sukrėtimo bei bendro kūno sumušimo paguldytas į ligoninę.

Visų išpuolių aplinkybės tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius