-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smurtiniai penktadienio išpuoliai sostinėje, uostamiestyje ir Trakų rajone

Policijos departamentas šeštadienį informuoja apie sveikatos sutrikdymo atvejus, kai kam apkartinusius savaitgalio pradžią.
Muštynės
Muštynės / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.
Temos: 1 Smurtas

Penktadienio vakarą, apie 20 val. 30 min., Vilniuje, bute prestižinio Žvėryno rajono Kęstučio gatvėje, išgertuvių metu vyriškis peiliu sužalojo A.Ž. (gimusį 1957 m.), kuris dėl pjautinės žaizdos kakle gydomas ambulatoriškai. Įtariamasis V.K. (gimęs 1962 m.) išvežtas išblaivinimui

Apie 16 val. Trakų rajono Lentvario gyvenvietėje, namuose Geležinkelio gatvėje, neblaivus A.Š. (gimęs 1978 m.) sumušė seserį K.Š. (gimusią 1995 m.), kuri dėl galvos sumušimo gydoma ambulatoriškai. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Tą pačią dieną apie 12 val. Klaipėdoje, Kretingos gatvėje, Verdenės mokykloje, mokinys sumušė 8-osios klasės mokinį G.T. (gimusį 1996 m.), kuris dėl galvos ir veido sumušimų, galvos smegenų sukrėtimo ir rankos lūžimo paguldytas į ligoninę.

Tuo tarpu 16 val. 50 min. į Klaipėdos ligoninę iš buto uostamiesčio Turistų gatvėje pristatytas be sąmonės ir dėl galvos traumos paguldytas V.V. (gimęs 1984 m.).

Visų smurtinių išpuolių aplinkybės tiriamos, šeštadienį pranešė Policijos departamentos atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius