Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smurto aukos kentėjo ir nuo svetimų, ir nuo savų

Policijos departamentas antradienį praneša apie tris sveikatos sutrikdymo atvejus – Grigiškėse, Širvintose bei Raseinių rajone.
Kumštis
Kumštis / Photos.com nuotr.

Rugpjūčio 1 d. apie 6 val. į Širvintų ligoninę iš Širvintų, Sodų g., namų, pristatyta be sąmonės ir dėl kūno sumušimo gydymui išvežta į Vilniaus ligoninę R.S. (gimusi 1965 m.).

Tą patį pirmadienio rytą 6 val. 47 min. į Raseinių ligoninę iš Raseinių r., Akstinų k., savo namų, pristatytas ir dėl trijų durtinių žaizdų pilve paguldytas E.B. (gimęs 1989 m.), kuris paaiškino, kad išvakarėse apie 22 val. namuose, išgertuvių metu, kilus ginčui jį peiliu sužalojo tėvas. Įtariamasis neblaivus (2,7 promilės alkoholio) G.B. (gimęs 1967 m.) atvesdintas į Kauno apskrities VPK Raseinių rajono komisariatą.

Dar liepos 31 d. apie 21 val. į vieną sostinės ligoninių iš Vilniaus, Grigiškių, Kovo 11-osios g., pristatytas ir dėl galvos sumušimo bei nosies kaulo lūžimo paguldytas R.G. (gimęs 1993 m.), kuris teigė, kad tą pačią dieną apie 20 val. Vilniuje, Grigiškėse, Kovo 11-osios g., prie parduotuvės, jį sumušė kažkokie asmenys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius