Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smurto banga Telšių apskrityje: smūgiai, spyriai, įdrėskimai ir smaugimo veiksmai

Policija sekmadienį praneša apie keturis smurto protrūkius artimoje aplinkoje, išvakarėse per pusdienį užfiksuotus Kelmės ir Telšių rajonuose, o taip pat Telšių mieste ir Akmenėje.
Smurtas šeimoje.
Smurtas šeimoje. / „Shuterstock“ nuotr.

Lapkričio 17 d., apie 16.00 val., Telšių r., Gaudikaičių k., neblaivus (nustatytas 2,78 promilės girtumas) vyras (gimęs 1979 m.) ranka sugriebė neblaiviai (nustatytas 1,31 promilės girtumas) buvusiai sugyventinei (gimusi 1993 m.) už kaklo bei ją smaugė, taip sukeldamas fizinį skausmą. Įtariamasis sulaikytas, pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR Baudžiamojo kodekso (BK) 140 str. (Fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas).

Lapkričio 17 d., 23.20 val., Telšiuose, Luokės g., namuose kilus žodiniam konfliktui, neblaivus (nustatytas 1,15 promilės girtumas) vyras (gimęs 1971 m.) smaugė bei spyrė neblaiviai (nustatytas 1,37 promilės girtumas) sugyventinei (gimusi 1979 m.) į nugarą, taip sukeldamas jai fizinį skausmą. Moteris taip pat vyrą apdraskė nagais, taip sukeldama jam fizinį skausmą. Abu įtariamieji sulaikyti, pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal BK 140 str.

Lapkričio 17 d., apie 17.20 val., Akmenėje, Sodo g., kilus žodiniam konfliktui, neblaivus (nustatytas 2,81 promilės girtumas) vyras (gimęs 1968 m.) delnu trenkė blaiviai žmonai (gimusi 1979 m.) į veidą, taip sukeldamas jai fizinį skausmą. Įtariamasis sulaikytas, pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal BK 140 str.

Kušleikiuose į svečius atvykęs svainis namo kieme necenzūriniais žodžiais iškeikė moterį ir suėmęs už rūbų, trenkė ją į stovintį automobilį.

Lapkričio 17 d., 15.10 val., Kelmės r., Kušleikių k., namo kieme, į svečius atvykęs svainis (gimęs 1967 m.) necenzūriniais žodžiais iškeikė moterį (gimusi 1973 m.) bei suėmęs už rūbų, trenkė ją į kieme stovėjusį automobilį, taip sukeldamas fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal BK 140 str.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius