Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smurtu prieš nepilnametį įtariamas Nerijus Piluckis į Lietuvą grįžo tik paskelbus Europos arešto orderį

27 metų šiaulietis Nerijus Piluckis į gimtinę parskraidintas prieš pat didžiąsias metų šventes. Pagal Europos arešto orderį jis buvo sulaikytas Vokietijoje. Vyro ieškojo Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Asmenų paieškos skyriaus pareigūnai nuo šių metų birželio.
Nerijus Piluckis
Nerijus Piluckis
Temos: 1 Smurtas

Keturis kartus už vagystes Šiauliuose, Klaipėdoje ir Mažeikiuose teistas N.Piluckis į užsienį pabėgo, kai jam reikėjo stoti prieš teismą dėl naujai padarytos nusikalstamos veikos – fizinio skausmo sukėlimo, padaryto praėjusių metų sausio 14 d. Tądien Šiaulių logopedinės mokyklos pedagogai pastebėjo, kad jų vienas auklėtinis į mokyklą atėjo sumuštas. Apie tai bylojo žymės ant jo rankos ir veido. Keturiolikmetis papasakojo, kad nukentėjo nuo girto motinos draugo. Paaiškėjo, kad tas draugas yra N.Piluckis. Dėl fizinio skausmo sukėlimo jam buvo pareikštas įtarimas.

Vyras pabėgo į užsienį. Asmenų paieškos skyriaus pareigūnai susekė jį ir ten. Iš pradžių jie vyrą elektroniniais laiškais įtikinėjo grįžti pačiam. Šis, vis žadėdamas tai padaryti, savo pažado netesėjo. Tad teko prašyti Vokietijos kolegų pagalbos, kad N.Piluckis būtų sulaikytas ir perduotas Lietuvai.

Teismas vyrui skyrė namų areštą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius