Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sodo namelyje – nelegali parduotuvė

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus rajono policijos komisariato pareigūnai aptiko sodo namelio rūsyje įrengtą parduotuvę.
Nelegali parduotuvė sodo namelyje
Nelegali parduotuvė sodo namelyje / Policijos nuotr.
Temos: 2 Prekyba Kontrabanda

Vakar 14.30 val. pareigūnai, tikrindami anoniminę informaciją dėl prekybos kontrabandinėmis cigaretėmis, Rudaminos sen., Šveicarų k., sodų bendrijoje „Obelija“, S.L. (gimusio 1960 m.) namuose, užtiko jį realizuojant du pakelius kontrabandinių cigarečių „Minsk“. Apžiūrėjus namus rasta ir paimta dar 65 pakeliai cigarečių su Baltarusijos Respublikos banderolėmis, o namelio rūsyje – įrengta nelegali parduotuvė. Penkiasdešimt vienerių vyras neteisėtai prekiavo maisto produktais ir alkoholiniais gėrimais, nors turėjo leidimą prekiauti tik iš autoparduotuvės ir užsiimti išvežiojamąja prekyba nustatytose vietose.

Už akcizais apmokestinamų prekių laikymą, gabenimą, naudojimą ar realizavimą pažeidžiant nustatytą tvarką (Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 1632 str. 1 d.) jam gresia bauda nuo vieno šimto iki trijų šimtų litų su šių prekių konfiskavimu, o už prekybos alkoholiniais gėrimais taisyklių pažeidimą (Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 164 str. 1 d.) – bauda nuo vieno tūkstančio iki dviejų tūkstančių litų su alkoholinių gėrimų (įskaitant alų) konfiskavimu.

S.L. policijai įkliuvo pirmą kartą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius