-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sostinėje FNTT pareigūnai beldėsi į kolegės namus, kol ji kriauklėje degino dokumentus

Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba pradėjo ikiteisminį tyrimą gavus duomenų, kad tarnybos tyrėja, galimai piktnaudžiaudama tarnybine padėtimi, neteisėtai rinko duomenis, kurie sudaro tarnybos paslaptį bei ikiteisminio tyrimo duomenis ir kitą tarnybos informaciją, kuria disponuoti pagal einamas pareigas ji neturėjo teisės.
FNTT pareigūnės
FNTT pareigūnės / FNTT nuotr.

Siekiant užkirsti kelią tarnybinės informacijos perdavimui tretiesiems asmenimis bei nepakenkti ikiteisminių tyrimų sėkmei, Vilniaus mieste penktadienį buvo atliktos kratos ir kiti procesiniai veiksmai.

Ikiteisminiam tyrimui vadovauja Vilniaus apygardos prokuratūra. Siekiant nepakenkti tyrimo sėkmei, daugiau informacijos šiuo metu neteikiama.

Lrytas.lt rašė, kad krata tyrėjos namuose išsirutuliojo į tikrą dramą. Į įvykio vietą teko kviesti ir ugniagesius, kurie kriauklėje rado sudegintų dokumentų krūvą.

Nuolat spaudos konferencijas rengiantis Nepriklausomybės akto signataras Zigmas Vaišvila yra pasakojęs, esą tyrėja FNTT vadui Antoni Mikulskiui yra surašiusi tarnybinį pranešimą dėl neva neteisėtos viršininkų veiklos.

Pasak Z.Vaišvilos, tyrėja po pranešimo buvo pažeminta pareigose, nes atskleidė ikiteisminio tyrimo medžiagą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius