Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 31 /18:25

Sostinėje nugriuvus elektros stulpui, sužalotas praeivis, sujauktas viešasis transportas

Vilniuje penktadienio pavakarę nugriuvus elektros stulpui, pirminiais duomenimis, buvo sunkiai sužalotas jaunas žmogus. Likviduojant avarijos padarinius, laikinai sutriko net 11-kos maršrutų autobusų bei troleibusų eismas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Arno Strumilos / 15min nuotr.

„Sužalotas apie 30 metų amžiaus vyras, jis sąmoningas, šiuo metu jį apžiūri medikai“, – BNS sakė Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja.

Pirminiais policijos duomenimis, stulpas nuvirto ant važiuojamosios kelio dalies Kauno gatvėje, ties sankirta su Aguonų g., šalia kultūros baro „Kablys“, pranešimas apie tai gautas 17.18 val.

„Galimai elektra buvo nutrenktas žmogus, kuris guli ant šaligatvio, pranešė praeivis“, – teigė policijos atstovė.

Ji taip pat pridūrė, kad į įvykio vietą išsiųsti keturi policijos ekipažai, pareigūnai ten uždarė eismą. Tiksliau, eismą jau buvo uždaręs stulpas – su elektros laidais jis liko gulėti skersai beveik visos važiuojamosios dalies.

Pirminiais patikslintais duomenimis, 25 metų vaikinas atsitikus nelaimei ėjo per pėsčiųjų perėją, o jo patirtos traumos yra rimtos. Nukentėjusysis skubiai išvežtas į ligoninę.

Savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“ socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė, kad šalia įvykio vietos, V.Šopeno gatvėje, į abi puses laikinai negali pravažiuoti 15 ir 16 maršrutų troleibusai bei 1, 3, 4, 13, 23, 41, 42, 54, 78 maršrutų autobusai.

„Troleibusų maršrutai nukreipiami į Pašilaičių pusę Basanavičiaus, Pylimo, Pamėnkalnio gatvėmis. Iš Pašilaičių pusės važiuos Savanorių, Basanavičiaus, Pamėnkalnio gatvėmis. Autobusai nukreipiami per Algirdo, Geležinkelio gatves“, – rašoma pranešime.

Šį penktadienį, popietės piko metu, sostinę kaustė dar kelios nekasdienės techninės avarijos (žr. susijusius straipsnius). Vilniaus Žvėryno rajone sunkvežimis buvo nuplėšęs troleibusų kontaktinį tinklą (dėl to Sėlių g. irgi krito vienas gatvės apšvietimo stulpas), o Senamiestyje, Trakų g., eismą teko uždaryti dėl vandentiekio trūkio ir susiformavusios įgriuvos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius