Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 20 /2018 07 21

Masinė avarija sostinėje: po sunkvežimiu palindo automobilis, žuvo žmogus, yra ir sužeistų

Penktadienio pavakarę Vilniaus pakraštyje, kelyje nuo Gariūnų į Trakų pusę, įvyko masinė avarija, pranešama ir apie sužeistus ir vieną žuvusį žmogų.
Avarija sostinės Kirtimų g.: susidūrė keturi lengvieji automobiliai ir vienas sunkiasvoris
Įvykio vietoje / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Kaip informavo Bendrasis pagalbos centras, 16 val. 59 min. gautas pranešimas, kad Kirtimų g. važiuojant nuo Gariūnų turgavietės pusės, susidūrė penki lengvieji automobiliai ir vienas sunkiasvoris. Yra nukentėjusiųjų, iš jų du žmonės prispausti lengvajame automobilyje.

Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Vilniaus apskrities policija informavo, kad, pirminiais duomenimis, sužaloti trys žmonės. Po 18 val. Vilniaus apskrities policijos Operatyvaus valdymo skyriuje (OVS) 15min sužinojo, kad vieno žmogaus gyvybė užgeso.

VIDEO: Avarija Vilniaus Kirtimų gatvėje

Ties avarijos vieta iš karto susidarė didelė spūstis, o netrukus eismas buvo ir visiškai uždarytas.

Nuotrauka iš „Facebook“ profilio „Reidas Vilniuje“/Spūstis įvykio vietoje
Nuotrauka iš „Facebook“ profilio „Reidas Vilniuje“/Spūstis įvykio vietoje

Avarijos metu po sunkvežimiu buvo prispaustas lengvasis automobilis, iš viso susidūrė 6 transporto priemonės, iš jų 5 lengvieji automobiliai.

Atsakingoji OVS pareigūnė minėjo, kad avarijos vietoje organizuojami itin sudėtingi gelbėjimo ir įvykio padarinių likvidavimo darbai. Į nelaimės vietą atvyko kranas, tačiau svarstoma, kad jis vienas sunkvežimio nuo lengvojo automobilio galbūt nenukels. Todėl buvo siunčiamas ir antras kranas, jis jau avarijos vietoje.

VIDEO: Po avarijos Vilniuje nukentėjusiems pagalbą teikia gausios medikų pajėgos

15min fotoreporteris Vidmantas Balkūnas įvykio vietoje išsiaiškino, kad avarija, pirminiais duomenimis, kilo dėl sunkvežimio kaltės. Teigiama, kad DAF vairuotojas tikriausiai per vėlai pastebėjo automobilius, išsukančius iš judraus kelio atkarpos dešinėn, Galvės g. link. Vilkikas taranavo visą eilę automobilių, tarp kurių buvo keli VW, taip pat „Mercedes“, „Seat“. Tuo metu baltos spalvos „Toyota“ atsidūrė tiesiog po vilkiku ir buvo visiškai sumaitota.

Būtent „Toyota“ automobilyje yra žuvęs žmogus. Greitosios pagalbos medikai dar bandė čia pat pajungti nukentėjusiojo gyvybę palaikančią aparatūrą, tačiau fiziškai tai buvo neįmanoma.

Po sudėtingų gelbėjimo darbų sunkvežimis buvo nukeltas kranu, o velionis ištrauktas iš automobilio. Kitas vyras sėdėjęs automobilyje išvežtas į ligoninę.

Avarijoje dar nukentėjo keturi žmonės, tarp jų – kūdikis.

VIDEO: Vilniuje – avarija, pranešama apie prispaustus žmones

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius