Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 06 28 /10:38

Sostinės „Maxima“ bazėje klientai prisižaidė su akumuliatoriais: teko evakuoti pastatą

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje, Savanorių prospekte esančioje „Maxima“ bazėje teko evakuoti klientus dėl uždūmintų patalpų.
Skuode, po renovacijos, atidaryta „Maxima“
Asociatyvi iliustracija / „Maxima“ nuotr.

Apie įvykį pranešta maždaug 18 val. 30 min., informuoja Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

Atvykus ugniagesiams situacija jau buvo suvaldyta milteliniu gesintuvu. Darbuotojai ir lankytojai patys paliko parduotuvę. Atidarius parduotuvės duris ir stoglangius išvėdintos patalpos.

Paaiškėjo, kad automobilių reikmenų skyriuje, apatinėje lentynoje apdegė 3 akumuliatoriai, 4 vaistinėlės ir du komplektai akumuliatorių pakrovimo laidų.

Policija praneša, kad šiuo metu nustatinėja padarytus nuostolius.

„Maxima“ atstovai detaliau paaiškino įvykio aplinkybes. Pasirodo, neatsakingi klientai automobilių dalių skyriuje sugebėjo užtrumpinti akumuliatorius.

Dėl to pradėjo kilti dūmai, todėl darbuotojai ėmėsi visų saugumo priemonių: iškvietė atsakingas tarnybas, evakavo klientus ir darbuotojus.

„Atsiprašome visų klientų už laikinus nepatogumus, – pranešė „Maxima“ atstovai. – Nė vienas žmogus nenukentėjo. Patalpas išvėdinus darbas buvo toliau tęsiamas. Esame dėkingi visiems žmonėms už supratingumą, o vienam klientui už neabejingumą ir žaibišką reakciją imantis visų priešgaisrinės apsaugos priemonių.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius