Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Specialiąsias tarnybas šokdinę Toliejų kaimo gyventojai nurimo tik panaudojus elektrošoką

Penktadienį popiet Molėtų rajone du vyriškiai sugalvojo papramogauti meluodami apie nelaimę ir sukeldami ant kojų specialiąsias tarnybas. Policijos pareigūnams tai nepasirodė juokinga, todėl abu įtariamieji buvo sulaikyti, tačiau šie nenurimo net ir policijos komisariate.
Elektros impulsinis prietaisas Taser
Asociatyvi iliustracija / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Kaip praneša policija, rugpjūčio 19 d., apie 13 val., į Molėtų rajono policijos komisariatą iš Toliejų kaimo buvo pristatyti du 25 ir 23 metų amžiaus vyrai.

Policijos akiratyje įkaušę vyriškiai atsidūrė dėl pranešimo, kuriuo melavo apie neva pareigūnų dėmesio reikalaujantį įvykį.

Vienam iš jų nustačius vidutinį 2,02 prom. girtumą, o kitam atsisakius tikrintis blaivumą, vyrai aktyviais veiksmais pasipriešino Utenos apskr. VPK Molėtų r. PK Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio tyrėjai D. T.

Kad sutramdytų aršiausią įtariamąjį, pareigūnei teko panaudoti elektros impulsinį prietaisą „Taser“ ir kovinius imtynių veiksmus.

Dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai gresia viešaisieji darbai, bauda arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius