-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sprogimą Vilniaus „Lukoil“ degalinėje užfiksavo vaizdo kameros

15min.lt viešina rezonansinio įvykio sostinės „Lukoil“ degalinėje filmuotą medžiagą. Antradienį per pietus degalinėje Ozo gatvėje, „Fiat Ducato“ vairuotojui įsipylus dyzelino, driokstelėjo mikroautobuso su statybinėmis medžiagomis viduje buvęs buitinių dujų balionas. 43 metų vyras – ligoninėje.
Įvykio vietoje: sprogimas degalinėje
Įvykio vietoje: sprogimo degalinėje momentas / Kadras iš „Lukoil“ filmuotos medžiagos

Karštą incidentą Vilniuje, Ozo gatvėje, antradienį 13.09 val., užfiksavo šioje „Lukoil“ degalinėje įrengtos vaizdo kameros.

Filmuotoje medžiagoje matosi, kad prie kolonėlės atvažiuoja „Fiat Ducato“ mikroautobusas, jo vairuotojas įsipila dyzelino.

Kaip paaiškėjo vėliau, mikroautobuse buvo ne tik putų polisterolis, bet ir buitinių dujų balionas. Įvykus dujų nuotėkiui, driokstelėjo sprogimas.

43 metų vyras jau spėjo atsisėsti prie vairo ir jau ketino išvažiuoti iš degalinės, tačiau jam teko gelbėtis. „Išgirdau besiveržiančių dujų garsą. Iškart pajutau ir kvapą. Iškart lipau iš mašinos“, – pasakojo „Fiat Ducato“ vairuotojas.

VIDEO: Sprogimas „Lukoil“ degalinėje, Vilniuje

„Pagal mūsų turimą informaciją, Vilniuje antradienio popietę Ozo gatvėje esančioje „Lukoil“ degalinėje sprogimas įvyko dėl kliento automobilyje buvusio buitinio dujų baliono pralaidumo. Kaip matyti iš degalinėje sumontuotų kamerų vaizdo įrašo, vairuotojui įsipylus dyzelino ir sėdus važiuoti, jo automobilyje nugriaudėjo sprogimas. Kas pusę metų visų benzino, dyzelino ir dujų kolonėlių technines specifikacijas peržiūri specialistai, atliekami visi įmanomi testai dėl kolonėlių žarnų pralaidumo, jų galimų mechaninių pažeidimų ir kitų natūraliai susidėvinčių dalių būklės, – degalų pardavėjų kompanijai atstovaujančios viešųjų ryšių agentūros paviešintame pranešime cituojamas bendrovės „Lukoil Baltija“ Baltijos regiono mažmeninės prekybos direktorius Romas Turlinskas.

Jo įsitikinimu, ši situacija parodė, kad investicijos į personalo elgsenos kritiniais atvejais mokymus duoda naudos.

„Automobilyje sprogus buitiniam dujų balionui, degalinės darbuotojai sureagavo itin profesionaliai, skubiai uždarydami visas degalų kolonėles, iš degalinės išvarydami automobilius, evakuodami žmones ir per keletą minučių užgesindami degantį automobilį. Dėl jų žaibiškos reakcijos ir profesionalumo kiti žmonės nenukentėjo“, – džiaugiasi R.Turlinskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius