Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sprukdami iš vagystės vietos, per avariją žuvo du žmonės

Keturi panevėžiečiai, apvogę namą Pasvalio rajone, sprukdami iš įvykio vietos automobiliu kelyje apvirto. Du jauni žmonės žuvo, vienas sužeistas, ketvirtą miške rado pasieniečių šuo Radžas.

Lapkričio 5 dieną 13.36 val. Pasvalio rajone, Tetervinų kaime, namo šeimininkas J.B. rado name išmėtytus daiktus ir apie vagystę pranešė policijai, teigiama policijos pranešime.

Pranešimą apie kaime automobiliu „Audi A6“ važinėjančius pašalinius asmenis pirmieji gavo Valstybės sienos apsaugos tarnybos Šiaulių rinktinės Pasvalio užkardos pasieniečiai ir informaciją perdavė policijos pareigūnams.

Pasvalio rajono policijos komisariato patruliai, kriminalistai, turėdami įtartino automobilio duomenis, blokavo kelius ir laukė pasirodančių neprašytų svečių.

13.39 val. Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Pasvalio rajono policijos komisariato budėtojams paskambinęs anonimas pranešė, kad Pasvalio rajone, 67-ajame kelio Šiauliai–Pakruojis–Pasvalys kilometre, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto automobilis „Audi A6“, kad yra sužeistų ar net žuvusių žmonių.

Atvykę į įvykio vietą pareigūnai šalia apvirtusio automobilio rado du žuvusius panevėžiečius – pirminiais duomenimis, H.Z., gimusį 1988 metais, ir A.B., gimusį 1982-aisiais, sužalotą panevėžietį M.K., gimusį 1988 metais, pabirusius iš namo Tetervinų kaime pavogtus daiktus.

Pareigūnai rado ir dar vieno žmogaus pėdsakus, vedančius miško link. Policijos pareigūnams į pagalbą atskubėjo Valstybės sienos apsaugos tarnybos Šiaulių rinktinės Pasvalio užkardos pasieniečiai ir jų pagalbininkas šuo Radžas. Jis ir rado miške pasislėpusį dar vieną tragedijos dalyvį – panevėžietį A.B., gimusį 1983 metais.

Jei turite šios avarijos nuotraukų ar vaizdo medžiagos, siųskite el.paštu: 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius