Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Spūstį prie „Megos“ Kaune sukėlė neįprastas incidentas – važiuojant nuslydo krovinys

Antradienio rytą prie prekybos centro „Mega“ įvyko gana retas incidentas: važiuodamas vilkikas „pametė“ savo krovinį – konteinerinį namelį. Prieš pat paskui ją važiuojančias mašinas! Didesnės nelaimės išvengti pavyko.
Kaune prie „Megos“ nuo važiuojančio vilkiko nuslydo krovinys
Kaune prie „Megos“ nuo važiuojančio vilkiko nuslydo krovinys / „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

„Facebook“ grupėje „Kur stovi policija Kaune“ antradienį apie 10 valandą pasirodė nuotrauka, kurios autorius Povilas teigė prieš minutę vos išvengęs didelės nelaimės: „Ką tik pametė. Bus spūstis! Prie „Megos“. Incidentas įvyko vilkikui išvažiuojant iš „Via Balticos“ į greitkelį Klaipėda–Vilnius.

Vairuotojas džiaugėsi spėjęs sustabdyti laiku savo mašiną, nes krovinys – statybininkų namelis – nuslydo prieš pat jį.

„Važiavau už vilkiko, link „Megos“, ir ties posūkiu nuslydo vilkiko krovinys. Ačiū Dievui, kad nebuvo greičio, nes krovinys nukrito keli metrai nuo mano mašinos“, – 15min teigė Povilas.

Nelaimės išvengta. Vienintelė šio incidento pasekmė – ėmė formuotis spūstis. Vairuotojai džiaugėsi, jog tai įvyko ne prieš 8 valandą ryto, per patį eismo piką.

Kaip 15min pranešė Kauno apskrities policija, pranešimo apie incidentą sulaukta apie 10 valandą. Informuota, jog Islandijos plente ant kelio guli pamestas konteinerinis namas. Jis nuo vilkiko „Renault Magnum“ nuslydo galimai dėl to, jog buvo prastai pritvirtintas.

Policijos duomenimis, 1980 metais gimęs sunkiasvorės mašinos vairuotojas buvo blaivus. Į įvykio vietą iškviestas kranas, kuris užkėlė nuslydusi krovinį atgal ant vilkiko. Kliūtis nuo kelio buvo pašalinta maždaug per valandą.

Išvydęs Povilo nuotrauką, ne vienas internautas ėmė laidyti juokelius: „vieno kambario butas, patogioje vietoje“, „privalumai – didelis kiemas, pirmas aukštas, o minusai – didelis triukšmas ir tarša“, „arti prekybos centras „Mega“, darželis, mokykla, žodžiu, svajonių būstas jaunai šeimai“, „gal dabar visus spūsties dalyvius toje būdelėje kava pavaišins?“, „naujas pasienio postas“, „nieko jūs nesuprantate, – policija ruošiasi reidui, postą pasistatė, juk šalta!“, „kiekvienas pravažiuojantis turės užeiti į tą postą ir užpildyti Verygos alkoholizmo anketą“, „jaučiu, čia už kelius rinks mokesčius“, „per kamščius kebabus pardavinės“, „nuomojamas kambarys su vaizdu į „Megą“, iki jūros – 250 km“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius